Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Mijn goede voornemen: meer creatief bezig zijn!

Een nieuw jaar en dus nieuwe voornemens! Naast een paar kilo afvallen, vaker erop uit, meer lezen en niet meer in de koekjestrommel graaien, heb ik nog een goed voornemen als mama voor komend jaar: meer creatief bezig zijn!

Met een DIY blog zal het je misschien verbazen, maar zo vaak ben ik niet creatief bezig. Of tenminste, de laatste jaren heb ik vooral veel geklust in huis. Daarna had ik slaaploze nachten door de komst van ons zoontje en hebben we meer grote DIY projecten aangepakt. Nu slaapt hij eindelijk door in zijn eigen bed en heb ik de avonden terug. En in plaats van Netflix en chill, wil ik die tijd gebruiken om een nieuwe creatieve hobby uit te proberen.

Nieuwe creatieve hobby uitproberen

Sowieso is een creatieve hobby een fijne manier om te ontspannen en ik wil graag nieuwe dingen proberen. Zo wil ik graag eens leren tekenen en borduren in plaats zagen en schuren. Met de kerst heb ik mooi borduurgaren en een naaldmagneet cadeau gekregen. Dat ga ik dus als eerste uitproberen. Op de planning staat verder het maken van fotoboeken en naaien. Al maakt dat laatste misschien iets te veel lawaai met een kleintje boven in bed.

Samen knutselen

Ons zoontje lijkt op mij en wil de laatste tijd ook graag een potlood of kwast in zijn hand. Steeds vaker knutselen we samen en dat is dikke pret! Zulke momentjes wil ik vaker beleven: dus we gaan zeker vaker samen creatief aan de slag. Deze knutselideeën, die geschikt zijn om samen met je dreumes of peuter te maken, zal ik gaan delen op de blog.

Wil jij ook graag creatief bezig zijn in het nieuwe jaar en zoek je nog inspiratie? Op de blog vind je heel veel creatieve DIY projecten om zelf te maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Ook leuk voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights