Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Mijn bevalling: zo ging dat

Onze kleine is vandaag alweer 3 weken oud en dat betekent ook dat mijn bevalling alweer 3 weken geleden was. En jemig: wat was dat heftig! Inclusief weeënstorm en vacuümpomp, maar het was het allemaal meer dan waard! Oh, en echt: je vergeet het ook allemaal weer.

Benieuwd naar mijn bevallingsverhaal? In deze video vertel ik je over de bevalling (of tenminste wat ik mij ervan herinner) en zie je natuurlijk ook onze zoon nog even.

Voor meer video’s, leuke DIY’s en stylingtips, abonneer dan zeker even op mijn YouTube kanaal en druk op dat belletje (kost je niets en je maakt er mij mega blij mee).

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

1 reactie

  1. Cora
    30 december 2019

    Super leuk! Alleen even een vraagje: hoe komt het koordje bij jou uit de tunnel? Omdat je het in de stof zelf hebt, moet je het toch op de een of andere manier netjes afwerken toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights