Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Meer warmte in onze woonkamer

Samenwerking

Misschien is het je al opgevallen, maar ik heb iets met onze woonkamermuur. Eerst was de muur wit, toen kwam er een IXXI te hangen met groentinten, daarna heb ik een roze kleurvlak geverfd en een gallery wall opgehangen en daarna hebben we een groot vlak in de kleur Tranquil Dawn gemaakt. Na al deze veranderingen was ik nog niet tevreden en miste ik wat warmte in onze woonkamer. Tijd dus voor een nieuwe mini makeover!

Je kan wel raden wat mijn vriend hiervan dacht. Binnen een jaar hadden we de muur namelijk al drie keer veranderd. En toch wilde ik weer een andere kleur op de muur. Sterker nog, ik wilde bruin in huis! We hebben zoveel grijs, zwart en wit. Ik miste gewoon wat warmte.

Dit keer ging ik voor de kleur Binti Oasis van Flexa. Een lichte beige tint dat meer warmte zou geven aan onze woonkamer. En bij de trap schilderde ik een boog op de muur in de kleur Brave Ground, ook van Flexa. Deze kleur is een donkerdere tint, maar complimenteert de Binti Oasis mooi.

Het resultaat

Ik ben heel blij met mijn keuze in kleur. De muur geeft nu warmte af, zonder echt op te vallen of te vloeken met de grijze betonnen schouw. Ook het stukje muur bij de trap is nu echt een leuk hoekje geworden. Het is gewoon zo lekker sfeervol! Af is het alleen nog niet. We zijn bezig met een plan voor een nieuw tv-meubel en ook komt er nieuwe wanddecoratie van de zomer. Maar vooralsnog ben ik blij met de kleur op de muur.

Easycare vlekafstotende muurverf

Aangezien we nu een kleintje hebben rondlopen dat overal aanzit, met zijn eten gooit en graag alles onder klad, wilde ik maar al te graag de nieuwe Flexa Easycare muurverf proberen. Deze matte verf stoot vlekken af, waardoor ze niet in de verf trekken. Hierdoor kunnen vlekken gemakkelijk verwijderd worden zonder dat verf beschadigt. Dat is nog eens handig voor deze mama!

De nieuwe kleur zit er nu zo’n drie weken op en wonder boven wonder: ik heb nog geen enkele vlek hoeven schoon te maken. Dus of het echt werkt? Dat weet ik nog niet.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

brave-ground-kleur-inspiratie-gogracy1

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.