Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Macramé accessoires + Winactie!

Deze winactie is verlopen!

Wie jarig is, trakteert! Tijd voor mijn allereerste winactie. Dit keer kun jij het boek Macramé accessoires van Elma Pluim winnen t.w.v. € 14,95. Oefen dus zeker nog even de basisknopen en ga snel naar mijn Instagram om kans te maken op dit leuke cadeautje.

Macramé knopen blijft in en jullie weten misschien al wel dat ik onderhand aardig wat hebt afgeknoopt. Die wandhangers kennen wij dus ondertussen wel. Gelukkig is er nog heel wat te knopen en in het boek van Elma Pluim staan allemaal leuke Macramé accessoires, waaronder een haarband, telefoonhoesje, shopper en schoudertas.

De uitleg is echt super duidelijk en de patronen zijn leuk! Mijn favorieten zijn de laptophoes en het schattige tasje. Hier ligt het macramé touw in elk geval alweer klaar.

Hoe maak je kans?

Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen op Instagram en in een reactie delen wat jouw meest favoriete knoop is. Zo weet ik dat je graag meedoet aan deze winactie.

Meedoen met deze actie kan tot en met zondag 14 oktober 2018, 23.59 uur. De winnaar krijgen persoonlijk bericht.

Mocht je het bericht ook willen delen, dan maak je extra kans! En wie weet ken je zelf nog een creabea (of creabeo) aan wie je deze winactie kan tippen?

Succes!

[button text=”Ga naar mijn Instagram” link=”https://www.instagram.com/graceschouteren/” style=”default” size=”sm” target=”_blank” display=”inline” class=”” icon=””]

winactie macramé accessoires

Niet gewonnen? Het boek Macramé accessoires van Elma Pluim koop je bij bol.com.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights