Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Binnenkijken in onze logeerkamer (in New York blauw!)

Weer zijn we een stapje verder in de verbouwing en dit keer toon ik met trots onze logeerkamer. Wie komt er als eerste logeren?

Elke kamer in dit huis heeft een stad als inspiratiebron en onze logeerkamer is mijn New York kamer. De logeerkamer heeft hierdoor een hoog puntplafond (hello skyscrapers) en een mooie blauwe muur. Nu zul je merken dat iedereen het juist zou afraden om de langste muur te schilderen in een klein kamertje en al helemaal als deze muur ook nog eens de muur is waar je tegen aan kijkt. Dit zou de kamer namelijk kleiner doen ogen. Ik ben echter super blij dat ik het toch gedaan heb (al verteld dat ik koppig ben?). Het resultaat is super gaaf!

 

Leuke woonaccessoires

Bij het thema New York horen natuurlijk ook leuke woonaccessoires. Wat als eerste in het oog springt is de grote canvasdoek van de Brooklyn Bridge. Deze foto heb ik zelf gemaakt tijdens een stedentrip en heeft jarenlang in de keuken gehangen bij mijn ouders. Nu mag de foto hier de show stelen samen met de oude paspop. De gele kleuraccenten combineren overigens leuk met de blauwe muur.

Lampen

Ik ben vooral trots op de lamp. Lampen uitzoeken is 1 van de moeilijkste dingen die er zijn en voor een New York interieur moest ook echt een bijzondere lamp komen. Uiteindelijk heb ik er twee gevonden die aan al mijn eisen voldoen. Zo heeft de hanglamp een dikke snoer en de tafellamp een stoer dessin. De hanglamp is bovendien gemaakt van steen! Ook doet het dessin sterk denken aan de New Yorkse architectuur. Het tafellampje is perfect als nachtlampje en heb ik gevonden bij de Xenos.

Mijn blog-kantoortje

Oorspronkelijk zou deze logeerkamer het bureautje worden van mijn vriend, maar nu is het mijn blog-kantoortje geworden. Deze kamer is momenteel mijn favoriete kamer om te zitten en te bloggen. Het vele licht door het dakraam, de leuke woonspulletjes en het New York sfeertje, het motiveert me. Dus ik pik dit plekje lekker in totdat mijn zithoek in de woonkamer is gemaakt. SORRY LIEFJE!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights