Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Liefde voor deze fluweelzachte roze stoel

Posted on 2 min leestijd 932 views

Een poosje terug was ik samen met mijn moeder op pad voor een nieuwe eettafel. Nu mislukte deze zoektocht compleet, maar toch kwam ik verliefd terug. Ik had namelijk een geweldige roze stoel gespot!

Of nou ja, deze is dus eigenlijk een fauteuil. Je weet wel, zo’n lekker stoel waar je helemaal in kunt kruipen.

Hoe dan ook. Deze roze stoel bleef maar door mijn hoofd spoken. Logisch ook, want de stoel is zo vet! Hij is roze, fluweelzacht en heeft die vintage jaren ’60 vibe. En ik had er ook nog eens een mooi plekje voor in de woonkamer. Mijn enige zorg was mijn vriend. Want hoe zou hij denken over een roze fluwelen stoel in huis?

“Liefje, ik wil graag een roze stoel..”

Hij reageerde er verrassend genoeg best positief op. Als in; hij vond het niet heel erg. Mijn vader aan de andere kant vond het helemaal niets. Roze doe je toch niet! Nou, ik wel!

Na dik een maand wikken en wegen (ik ben een enorme twijfelkont) stond mijn besluit vast. Die roze stoel moest en zou er komen! Dus op een dagje dat mijn vriend aan het werk was, reed ik stiekem naar Loods 5. Voor de zekerheid heb ik toch nog in ongeveer elke stoel gezeten, maar deze fluwelen stoel zat echt het lekkerst en de roze kleur was echt het tofst!

En nu staat de Gatsby stoel te stralen in het leeshoekje van onze woonkamer. Mijn vriend vind de stoel ook lekker zitten en mijn vader vind de roze kleur zelfs mooi. Blijkbaar dachten ze dat ik met roze fuchsia bedoelde, dus de vintage oudroze kleurtint viel ze alles mee.

Hoe vinden jullie onze nieuwe stoel?

*Ook zo verliefd geworden op deze roze fluwelen stoel? De Gatsby fauteuil is in de winkel of online te koop bij Loods 5.

 

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Homeofdaisies
  19 september 2017

  Hij is zooooo tof! En je bent je trend helemaal vooruit, want ik hoorde laatst van mijn lieftallige wederhelft dat oud roze helemaal de kleur van 2018 wordt ? Geniet van je stoel (ik beeld me zo in met een fijn boek en een glas wijn. En kaasstengels. Jou kennende Hahaha!)

  • Grace
   20 september 2017

   Zo beeld ik het me ook al helemaal in! Zo mij 😀 En wat grappig dat ik eigenlijk gewoon mee ga met de trend van volgend jaar. Zo zie je maar weer :p

Previous
Warschau: Naar een museum
Liefde voor deze fluweelzachte roze stoel