Lekker slapen dankzij een verduisterend rolgordijn

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Een dakraam is echt geweldig! Je ruimte is direct zoveel lichter en fijner, echt een dikke aanrader om te laten plaatsen. Alleen één nadeeltje; meer licht is ook eerder licht in de slaapkamer. En dat is niet zo fijn als je er ook wilt (uit)slapen. Gelukkig kun je alsnog lekker slapen dankzij een verduisterend rolgordijn!

Wat ben ik blij dat we het dakraam verplaatst hebben. Het moest misschien in verband met de badkamer, maar het geeft ook direct veel meer licht in de slaapkamer. Als ik nu zit aan het bureautje dan stralen de zonnestralen op mijn rug en oogt de kamer ruimtelijk.

Voor een fijne nachtrust ben ik echter fan van een donkere kamer dus hebben we een verduisterend raamgordijn aangeschaft. Dit gordijn schuif je gemakkelijk naar beneden en maakt  de logeerkamer gelijk pikkedonker. Handig! En ideaal voor als mijn kleine zusje komt logeren ? Nu nog een handig krukje om er goed bij te kunnen, want het dakraam zit best hoog in dat hoge plafond.

Liever een romantische vibe in de slaapkamer? Dan kun je ook kiezen voor gordijnen voor een dakraam.

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.