Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Lekker slapen dankzij een verduisterend rolgordijn

Een dakraam is echt geweldig! Je ruimte is direct zoveel lichter en fijner, echt een dikke aanrader om te laten plaatsen. Alleen één nadeeltje; meer licht is ook eerder licht in de slaapkamer. En dat is niet zo fijn als je er ook wilt (uit)slapen. Gelukkig kun je alsnog lekker slapen dankzij een verduisterend rolgordijn!

Wat ben ik blij dat we het dakraam verplaatst hebben. Het moest misschien in verband met de badkamer, maar het geeft ook direct veel meer licht in de slaapkamer. Als ik nu zit aan het bureautje dan stralen de zonnestralen op mijn rug en oogt de kamer ruimtelijk.

Voor een fijne nachtrust ben ik echter fan van een donkere kamer dus hebben we een verduisterend raamgordijn aangeschaft. Dit gordijn schuif je gemakkelijk naar beneden en maakt  de logeerkamer gelijk pikkedonker. Handig! En ideaal voor als mijn kleine zusje komt logeren ? Nu nog een handig krukje om er goed bij te kunnen, want het dakraam zit best hoog in dat hoge plafond.

Liever een romantische vibe in de slaapkamer? Dan kun je ook kiezen voor gordijnen voor een dakraam.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights