Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Kleurtje uitgezocht voor de keuken

Nou mensen, het is gelukt hoor. We hebben een kleurtje uitgezocht voor de keuken. Sterker nog ik heb de verf al gehaald!

En nog het allerleukste: Paco heeft de kleur gekozen. Ik denk dat ik wel 20 andere kleurstaaltjes onder zijn neus heb geschoven, maar elke keer koos hij voor één en dezelfde kleur. Ook die keren dat ik stiekem de namen van de kleurtjes eraf had gehaald :p

Het kon daarom ook niet anders dan de kleur Cryptisch worden. Een groenige kleurtint die ik enkel kan omschrijven als een beetje olijfachtig.

Gisteren ben ik de verf gaan halen en dat was nog een hele onderneming. De verf moest immers een “bijzondere” verf zijn en dit moest de bouwmarkt wel kunnen mengen. Nu had ik ergens gelezen dat de Gamma dit kon doen. Dus ik helemaal naar Vlissingen naar de Gamma. Stond ik daar, hebben ze daar niet de kleur Cryptisch. Nee, dat was een Praxis kleur. En ook geen enkele andere kleur leek erop en ik kon met lege handen weer de deur uit.

Blijkbaar hebben ze bij de Praxis eigen kleuren en hele andere als bij de andere bouwmarkt. Heel slim! Want zo moest ik hier wel heen voor mijn verf. Gelukkig zat er 6 minuten verderop eentje en konden ze hier ook die speciale verf mengen. In de kleur Cryptisch natuurlijk (al twijfelde ik even om toch niet stiekem voor Reptiel te gaan haha).

Als controle ging na het mengen de pot verf even open en mijn eerste reactie was “Ohneej, dat is echt GROEN!”. Echt waar, de verf lijkt net een soort appeltjesgroen. Maar ach, Paco heeft de kleur uitgezocht, dus ik smeer het er gewoon op. Hopelijk valt het allemaal wel mee en ziet het er op de muur veel mooier (en minder felgroen) uit.

Duim je met me mee?

Ondertussen zit de verf op de muur. Bekijk hier het resultaat »

 

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights