Zelf de keuken slopen

Posted on 1 min leestijd 230 views

Misschien hebben jullie het al gezien op tv, maar onze keuken is dus gesloopt! Dag gele deurtjes, dag gele tegeltjes en dag muur… wacht … zei ik daar muur? Ja! Ook de muur is helemaal weg. Kijk je mee?

Het begon allemaal op een zaterdagavond. Ik kwam thuis na een dagje werken en alle (zo’n drie) keukenlades lagen in de woonkamer op de grond. Nu waren mijn vader en vriendje die dag aan het klussen geweest, dus ik dacht er in eerste instantie niets van en kroop in bed.

Geen gas of water meer

De volgende ochtend hoorde ik van mijn vriend dat het gas en water afgesloten waren en dat de keuken er die zondag uit ging. WAT!?! Ik wist niet wat ik hoorde. Dat was niet echt in lijn met mijn klusschema. Ondertussen stond de cameraploeg van Nederland Verbouwt voor de deur en was er geen weg meer terug: die keuken ging eruit.

De oude keuken eruit

Dus hoppa daar ging de afzuigkap, het keukenblad en de rest van de kastjes. Mijn vriend ramde het er super snel uit en ik mocht mijn frustratie uiten op de tegeltjes.

En toen .. hadden we geen keuken meer. HELP!

Groetjes
signature

Ontvang nu tijdelijk het GRATIS ebook 5x DIY's voor Pasen. Met exclusieve DIY's en printables, die niet op de blog staan!

Voer je email adres in en ontvang naast het ebook ook de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment