Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Zelf de keuken slopen

Misschien hebben jullie het al gezien op tv, maar onze keuken is dus gesloopt! Dag gele deurtjes, dag gele tegeltjes en dag muur… wacht … zei ik daar muur? Ja! Ook de muur is helemaal weg. Kijk je mee?

Het begon allemaal op een zaterdagavond. Ik kwam thuis na een dagje werken en alle (zo’n drie) keukenlades lagen in de woonkamer op de grond. Nu waren mijn vader en vriendje die dag aan het klussen geweest, dus ik dacht er in eerste instantie niets van en kroop in bed.

Geen gas of water meer

De volgende ochtend hoorde ik van mijn vriend dat het gas en water afgesloten waren en dat de keuken er die zondag uit ging. WAT!?! Ik wist niet wat ik hoorde. Dat was niet echt in lijn met mijn klusschema. Ondertussen stond de cameraploeg van Nederland Verbouwt voor de deur en was er geen weg meer terug: die keuken ging eruit.

De oude keuken eruit

Dus hoppa daar ging de afzuigkap, het keukenblad en de rest van de kastjes. Mijn vriend ramde het er super snel uit en ik mocht mijn frustratie uiten op de tegeltjes.

En toen .. hadden we geen keuken meer. HELP!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

2 reacties

  1. Lilian
    21 april 2017

    Goed bezig!

  2. Marie de Jonge
    6 mei 2020

    Wij moeten onze keuken ook weghalen voordat de nieuwe komt. We hebben deze vorige maand besteld en kan binnen enkele weken komen. Hopelijk verloopt deze klus net zo voorspoedig als bij jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights