Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Jaaaa! Ik ben zwanger!

Posted on 1 min leestijd 581 views

Voor iedereen die mij ook op Instagram en/of Facebook volgt, weet het al: Wij zijn in blije verwachting van ons eerste kindje. Het eerste trimester zit er gelukkig op en we zijn de twaalf weken grens voorbij. Dus iedereen mag het nu weten.

Met kerst vierden wij onze laatste kerst met zijn tweetjes (of drietjes, want we mogen Nina natuurlijk niet vergeten) en ook oud en nieuw was bijzonder. Ik besef mij namelijk al te goed dat in 2019 een boel gaat veranderen. Ik word immers mama!

Daardoor zal er vast ook wat veranderen hier. De logeerkamer gaat natuurlijk weer een make over krijgen en veranderen in de babykamer. En er zullen een aantal baby gerelateerde DIY’s gemaakt worden. Mijn moeder is al volop aan het breien geslagen. Deze creaties zal ik vast en zeker ook nog met jullie delen.

Mochten jullie nog leuke patroontjes of ideetjes hebben, hoor ik het graag!

Zoals jullie kunnen zien staat er ook in het menu een nieuw kopje met ‘zwanger!’. Ik ga namelijk proberen tijdens de zwangerschap regelmatig wat updates te geven hoe het gaat. Het is voor mij allemaal nieuw en stiekem vind ik het mega spannend.

Binnenkort komen wij er al achter wat het gaat worden… wat denken jullie?

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
Previous
De populairste DIY’s van 2018
Jaaaa! Ik ben zwanger!