Jaaaa! Ik ben zwanger!

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Voor iedereen die mij ook op Instagram en/of Facebook volgt, weet het al: Wij zijn in blije verwachting van ons eerste kindje. Het eerste trimester zit er gelukkig op en we zijn de twaalf weken grens voorbij. Dus iedereen mag het nu weten.

Met kerst vierden wij onze laatste kerst met zijn tweetjes (of drietjes, want we mogen Nina natuurlijk niet vergeten) en ook oud en nieuw was bijzonder. Ik besef mij namelijk al te goed dat in 2019 een boel gaat veranderen. Ik word immers mama!

Daardoor zal er vast ook wat veranderen hier. De logeerkamer gaat natuurlijk weer een make over krijgen en veranderen in de babykamer. En er zullen een aantal baby gerelateerde DIY’s gemaakt worden. Mijn moeder is al volop aan het breien geslagen. Deze creaties zal ik vast en zeker ook nog met jullie delen.

Mochten jullie nog leuke patroontjes of ideetjes hebben, hoor ik het graag!

Zoals jullie kunnen zien staat er ook in het menu een nieuw kopje met ‘zwanger!’. Ik ga namelijk proberen tijdens de zwangerschap regelmatig wat updates te geven hoe het gaat. Het is voor mij allemaal nieuw en stiekem vind ik het mega spannend.

Binnenkort komen wij er al achter wat het gaat worden… wat denken jullie?

https://www.instagram.com/p/Br0IKkQgZVs/

Ook leuk om te lezen

4 Comments

 1. Mamajezz

  Reply
  January 10, 2019

  Super leuk! Gefeliciteerd!

  • Grace

   Reply
   January 10, 2019

   Dank je wel!

 2. Nicky

  Reply
  January 11, 2019

  Geweldig nieuws. Gefeliciteerd met je zwangerschap!

  • Grace

   Reply
   January 17, 2019

   Dank je wel!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.