Ik ben zwanger!

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Vandaag is een hele speciale Moederdag! Deze Moederdag vier ik namelijk niet alleen met onze zoon, maar ook met de baby in mijn buik. Ja, je leest het dus goed: ik ben zwanger van ons tweede kindje!

Ik vind het zo bijzonder om weer zwanger te mogen zijn en dat het eerste trimester goed is verlopen. Ik voel me goed, de nipt was goed, mijn buik is aan het groeien en ik wil het van de daken schreeuwen: ik ben zwanger!

Natuurlijk hou ik jou weer op de hoogte met updates en staan er meerdere baby en kind gerelateerde DIY’s in de planning. Ik wil ook graag weer gaan naaien en kleertjes creëren.

Mochten jullie nog leuke patroontjes of ideetjes hebben, dan hoor ik het graag!

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.