Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

HOMETOUR XL van ons klushuis – de BEFORE

Vandaag heb ik een hele speciale video voor jullie: de HOMETOUR XL van ons klushuis. Ik geef je een uitgebreide rondleiding door ons nieuwe huis dat we aan het verbouwen zijn. 

Ik vertel je over onze verbouwplannen en hoe het huis er dus uitziet een paar dagen nadat wij de sleutel hebben gekregen. Benieuwd waar wij allemaal mee bezig zijn? Of wil je graag het resultaat vergelijken? Check dan snel deze hometour. 

Wil je de verbouwing volgen, leuke DIY’s zien en inspiratie, abonneer dan zeker even op mijn kanaal en druk op dat belletje (kost je niets en je maakt er mij mega blij mee): 

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ook leuk voor jou

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox