Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Voor en Na: Zo zag ons huis er oorspronkelijk uit

Hoera! Wij hebben ons droomhuisje gevonden of tenminste dat is het aan het worden. Eerst zijn we namelijk nog heel wat geklust worden. En wat ben ik blij dat we daarbij wat hulp krijgen, want ik had het nooit allemaal zelf kunnen doen. Benieuwd hoe ons huis er eerst uitzag? Bekijk hier de foto’s!

Voor de verbouwing

Ons droomhuis heeft zo zijn charme (lees; mankementen) en dat betekende flink verbouwen. Zo was het toilet zo klein dat de deur niet eens meer dicht kan en ook de keuken was nodig aan vervanging toe. En dat proberen we dus allemaal zelf te doen. Jemig, wat een klus. Maar we gaan er voor! Dus zeg maar gedag tegen de gele verf en oudoe tegen het koeientoilet. Want dat is nu allemaal verleden tijd.

Huh, wist jij niet dat we dit eerst hadden? Bekijk dan eens hier de foto’s van de makelaar en zie hoe het er eerst uitzag.

En zo ziet het er dus nu uit:

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

2 reacties

 1. Corine
  9 april 2016

  Ik volg de verbouwing heel graag, mede klusser! Succes 🙂

  • graceschouteren
   9 april 2016

   Vandaag weer veel gedaan! De updates komen eraan hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights