Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Hoe het allemaal begon

Ik keek in zijn ogen en was verloren. De situatie: Ik in een roze baggy trui van de uni, een knot op mijn hoofd en super moe, ’s avonds ergens laat te monteren ergens in Zeeland voor een klusje. Hij kwam even langs met een collega om eten te brengen en bracht me frietjes met knoflooksaus (want mayonaise hadden ze niet). En daar zaten we dan. Samen frietjes te eten.

Een week later hadden we onze eerste date ergens op de ‘helft’. Hij woonde immers in Middelburg en ik in Utrecht. Dat is zo’n twee uur rijden. Op de heide bij Bergen op Zoom zouden we gaan picknicken. Hij kwam aanlopen en kuste me gelijk. Van dat picknicken is overigens niets meer van gekomen, want hij was de boodschappen vergeten. 😀 Ondanks dat werden we verliefd en na een jaartje verhuisde ik van mijn appartementje naar Zeeland. Want tja, dat doet liefde met je.

En toen zat ik hier. En Eerlijk is eerlijk, ik verveelde me te pletter. Niet omdat Zeeland saai is, maar omdat ik daar ‘alleen’ zat. Paco is veel aan het werk en dat betekende heel wat avonden alleen op de bank. Tenminste als er een bank zou staan, want dat is ook niet altijd.

Ik zocht dus naar een hobby en nee, het huis verbouwen zie ik niet als een hobby 😉 Toen op een verjaardag ontstond het idee om een blog te beginnen. Ik ben immers dol op schrijven, online en blijkbaar wilden mijn familie en vrienden erg graag weten hoe en wat ik allemaal daar deed in het verre Zeeland.

Zo gezegd zo gedaan en ZeeuwsenZO was geboren. Een blog over al mijn avonturen in Zeeland en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Alleen beperkt het me in zekere zin ook. Ik ben immers meer dan Zeeland en dus ging ik een tijdje geleden op zoek naar iets anders. Maar wat dan? Een woonblog? Weer een reisblog? Of meer lifestyle? En hoe noem je zoiets dan zonder je weer te beperken tot een niche? Na heel lang wikken en wegen kwam een vriendin met de naam Go Gracy en ik vond deze direct leuk. Het is persoonlijk, grappig en helemaal mij.

En nu is het dan zover. Go Gracy staat live!

Dit maakt me blij en een beetje bang tegelijk. Want waar ik op ZeeuwsenZO schreef over activiteiten, restaurantjes en dagjes uit in Zeeland, is deze blog veel persoonlijker. Met zowel hoogtepunten als dieptepunten. Dus eigenlijk gewoon ons leventje.

Hopelijk vinden jullie dit ook leuk!

Zo ja, like dan zeker ook even mijn nieuwe facebook-pagina.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

15 reacties

 1. Chantal
  3 augustus 2017

  Oe ik ben ontzettend benieuwd ik ga kijken!

 2. Fleur
  3 augustus 2017

  Gefeliciteerd met je nieuwe blog. ZeeuwsenZo las ik graag, dus zal je zeker hier ook volgen

  • Grace
   3 augustus 2017

   Dankjewel!

 3. Lien
  3 augustus 2017

  Wat leuk zeg! Ik begrijp je angst om ‘persoonlijk’ te gaan schrijven wel. Ik probeer in mijn reisblog ook nog redelijk op een afstandje te blijven, maar merk dat ik daar ook al wel veel meer van mezelf blootleg dan ik oorspronkelijk had gedacht 🙂

  • Grace
   11 augustus 2017

   Gek hoe dat werkt hé. Maar ook wel leuk eigenlijk, want dat maakt het toch zoveel meer unieker al die persoonlijke verhalen en ervaringen.

 4. nicole orriens
  3 augustus 2017

  Wat een mooi verhaal over hoe jullie elkaar leerden kennen! Bloggen is inderdaad een geweldige uitlaatklep. Leuk dat je dit blog nu hebt en dat het je meer ruimte biedt om over verschillende onderwerpen te bloggen.

  • Grace
   11 augustus 2017

   Dank je wel Nicole.

 5. Mieke | mieksmind
  3 augustus 2017

  Leuk verhaal om jullie kennis maken te lezen. Bloggen is zo leuk, hopelijk heb je er ook veel plezier in

  • Grace
   11 augustus 2017

   Gaat vast goed komen 🙂

 6. Bianca
  4 augustus 2017

  Wat leuk dat je deze stap hebt gewonnen! Ik wens je heel veel succes x

  • Grace
   11 augustus 2017

   Dank je wel

 7. Jamey
  4 augustus 2017

  Wat leuk zeg! Ik ga het zeker allemaal volgen!

  • Grace
   11 augustus 2017

   Leuk leuk leuk!

 8. Merel
  8 augustus 2017

  Leuk dat je deze switch hebt gemaakt. Soms vraagt het verloop van de tijd om verandering. Ik vind de naam ontzettend leuk gevonden en ben benieuwd wat je hier allemaal gaat publiceren. Veel succes alvast, komt vast goed 🙂

  • Grace
   11 augustus 2017

   Dank je wel Merel. En inderdaad soms is een verandering gewoon fijn 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights