Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Creatieve projecten

Ontdek 100+ projecten

Of spring direct naar

Knutselen is genieten! Als kind kon ik mij al uren vermaken met verf, lijm en papier. Nu ik ouder ben kan ik ook uren hobbyen. Met een borduurwerkje op de bank, papier vouwen of aan de slag met lijm. Heerlijk! Gewoon even niet denken, maar met je handen bezig zijn. En daarbij hoef je niet eens handig te zijn. Met een beetje fantasie kan iedereen creatief aan de slag. En voor mij extra leuk nu ik moeder ben: samen knutselen met de kinderen. Dus ook daarvoor vind je hier genoeg leuke knutselinspiratie.

Alle projecten

DIY-gender-reveal-taart-recepts-gogracy5

Wil jij graag een gender reveal taart bakken? Dan heb ik voor jou een heel simpel recept voor een ombre gender reveal taart. Je hebt eigenlijk gewoon wat cake- of taart-beslag nodig en blauwe of roze kleurstof. Simpel en mooiDeze taart bestaat uit drie lagen met daaroverheen fondant. Bij elke nieuwe laag doe je er …

woocommerce-placeholder.png

Ben jij van plan om zelf een houten meubel te maken? Lees dan zeker eens mijn tips en tricks voor het maken van meubels van hout. Want weet jij bijvoorbeeld welk soort hout je het beste kunt kiezen, welke verf het beste is en welke lijm echt werkt?

woocommerce-placeholder.png

Wil jij prachtige tie dye patronen maken? Laat me je dan introduceren aan de kunst van shibori. Shibori is een eeuwenoude Japanse verftechniek, waarbij je mooie kleureffecten creëert door de stof te vouwen, binden, naaien of ergens tussen te klemmen. In deze blog leg ik 5 shibori technieken uit, met natuurlijk voorbeelden erbij.

beton-look-muur-verf-welke-is-de-beste-gogracy-1

Een open haard of sfeerhaard: gezellig toch! Alleen die saaie witte schouw... Wat moet je daar nu mee? Nou, er zijn een paar originele opties van wanddecoratie om de schouw te verfraaien! Wat dacht je bijvoorbeeld van tegels of steenstrips? Daarmee wordt die saaie schouw een eyecatcher in huis! Nu kun je online veel toffe …

woocommerce-placeholder.png

Om de winter te ontsnappen zijn wij in de kerstvakantie vertrokken naar Fuerteventura. Dit Canarische eiland ligt ten hoogte van Marokko en kent in december nog steeds zalige temperaturen van rond de 20 graden. Korte broek mee en genieten!

Geverifieerd door MonsterInsights