Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Creatieve projecten

Ontdek 100+ projecten

Of spring direct naar

Knutselen is genieten! Als kind kon ik mij al uren vermaken met verf, lijm en papier. Nu ik ouder ben kan ik ook uren hobbyen. Met een borduurwerkje op de bank, papier vouwen of aan de slag met lijm. Heerlijk! Gewoon even niet denken, maar met je handen bezig zijn. En daarbij hoef je niet eens handig te zijn. Met een beetje fantasie kan iedereen creatief aan de slag. En voor mij extra leuk nu ik moeder ben: samen knutselen met de kinderen. Dus ook daarvoor vind je hier genoeg leuke knutselinspiratie.

Alle projecten

woocommerce-placeholder.png

Rome! Het is de meest favoriete stad van mijn moeder en ook ik ben er dol op. Cultuur, geschiedenis, gladiatoren, pasta, pizza en IJS! What's not to love? Dit jaar ging ik samen met mijn mama en zusje naar deze oude stad vol geschiedenis. En natuurlijk moest ik ook weer filmen 🙂 Dus kijk en …

woocommerce-placeholder.png

Een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, is een verzekering die schade aan je woonhuis vergoedt. Denk bijvoorbeeld aan brandschade, stormschade of waterschade door een gesprongen waterleiding. Deze opstalverzekering richt zich enkel op het woonhuis zelf, de inboedel is dus niet meeverzekerd!

woocommerce-placeholder.png

Oktober is voor mij altijd een bijzondere leuke maand. Niet alleen was ik jarig, maar het betekent ook het begin van de herfst. En dat betekent; bijna kerst! En deze maand gebeurde er nog iets heeeeel leuks; we mochten Nina ophalen!

Geverifieerd door MonsterInsights