Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Creatieve projecten

Ontdek 100+ projecten

Of spring direct naar

Knutselen is genieten! Als kind kon ik mij al uren vermaken met verf, lijm en papier. Nu ik ouder ben kan ik ook uren hobbyen. Met een borduurwerkje op de bank, papier vouwen of aan de slag met lijm. Heerlijk! Gewoon even niet denken, maar met je handen bezig zijn. En daarbij hoef je niet eens handig te zijn. Met een beetje fantasie kan iedereen creatief aan de slag. En voor mij extra leuk nu ik moeder ben: samen knutselen met de kinderen. Dus ook daarvoor vind je hier genoeg leuke knutselinspiratie.

Alle projecten

Inzicht krijgen in je energieverbuik met Homewizard

Jemig, wat schrok ik laatst van mijn maandelijkse verbruiksoverzicht van ons energiebedrijf. Ons energieverbruik is gewoon dik verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. WHAT!? Tijd om te besparen. Maar waarop? Daar kom je maar op één manier achter: meten.Dat meten kan heel simpel en eenvoudig met de Homewizard P1-meter. Dit kleine apparaatje kost je drie …

woocommerce-placeholder.png

Ik ben echt een slechte huisvrouw; ik strijk niet, ik stof niet en de dweil ben ik allang weer kwijt. Toch wil ik graag een schoon huisje. Dus nu het huis een beetje aan kant is, wil ik graag een schoonmaker. Vriendlief vind een huishoudhulp echter de grootste onzin. Want we kunnen toch prima zelf …

woocommerce-placeholder.png

Nederland Verbouwt op NPO 3 volgt diverse bijzondere verbouwingen en gisteren zag je daar: ons Zeeuws huisje! En mijn vriend en mij natuurlijk. Hoe grappig is dat 🙂 Ik was gewoon op tv!

woocommerce-placeholder.png

En nu we echt een jaartje verder (en ouder) zijn, misschien ook een mooi moment om eens te kijken naar mijn bucket list. Want hoe staat het daar mee?

woocommerce-placeholder.png

Een nieuw jaar en dus nieuwe voornemens! Naast een paar kilo afvallen, vaker erop uit, meer lezen en niet meer in de koekjestrommel graaien, heb ik nog een goed voornemen als mama voor komend jaar: meer creatief bezig zijn!

woocommerce-placeholder.png

Wist je nog dat wij zonder keuken leven? Nou, dat betekende blijkbaar dus ook geen warm water. Ik douche hierdoor al maanden bij mijn (schoon)ouders of op de camping. Maar nu heb ik geweldig nieuws: we hebben weer water!

Geverifieerd door MonsterInsights