Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Creatieve projecten

Ontdek 100+ projecten

Of spring direct naar

Knutselen is genieten! Als kind kon ik mij al uren vermaken met verf, lijm en papier. Nu ik ouder ben kan ik ook uren hobbyen. Met een borduurwerkje op de bank, papier vouwen of aan de slag met lijm. Heerlijk! Gewoon even niet denken, maar met je handen bezig zijn. En daarbij hoef je niet eens handig te zijn. Met een beetje fantasie kan iedereen creatief aan de slag. En voor mij extra leuk nu ik moeder ben: samen knutselen met de kinderen. Dus ook daarvoor vind je hier genoeg leuke knutselinspiratie.

Alle projecten

diy-macrame-kerstboom-knopen-beschrijving-gogracy-2

Het is alweer even geleden dat ik bezig ben geweest met macramé, maar nu met de feestdagen in aantocht knoopte ik deze leuke kerstboom ornamenten voor in de boom. Al is het macramé kerstboompje ook leuk aan een cadeautje of gewoon als kerstdecoratie.

fluffy kerstkrans diy

Natuurlijk maakte ik dit jaar weer een kerstkrans. Ik ging daarvoor eens niet aan de slag met dennentakken of ander groen, maar met plumeaus! Ja ik meen het echt: deze fluffy kerstkrans is gemaakt van een paar stoffers van de Action.

diy-paashangers-van-papier-gogracy

Deze paashanger van papier is een makkelijke en snelle DIY. Ook is het een leuk knutselwerkje om te doen met kinderen. Voor deze zelfgemaakte papieren paashangers gebruikte ik zelf dik knutselpapier van de Action in vijf verschillende pasteltinten. Zo is deze DIY paasdecoratie kleurrijk, maar oogt het alsnog rustig. E

diy-kerstkrans-met-mini-kerstboompjes-inspiratie-gogracy-1

Wie denkt aan een kerstkrans, denkt misschien wel aan die kitscherige kerststukjes van vroeger. En hoe leuk dat stiekem ook is, maak je tegenwoordig gemakkelijk zelf een prachtig exemplaar dat perfect past in jouw instagrammable interieur. Voor de liefhebbers van kerst, design en DIY heb ik daarom deze simpele tutorial, waarmee je je eigen kerstkrans …

diy-moederdag-verven-schilderij-gogracy1

Een zelfgemaakt cadeau is altijd een goed idee om te geven met Moederdag! En dit jaar knutselde mijn dreumes, bijna peuter, een prachtig kunstwerk voor aan de muur. Wil jouw kind ook graag een Moederdag schilderij knutselen? Ik laat je twee knutsel ideeën zien die makkelijk te maken zijn, met een klein beetje hulp van …

diy-vaderdag-cadeaus-gogracy

Speciaal voor deze Vaderdag heb ik drie leuke low-budget DIY cadeautjes gemaakt. Perfect voor papa's die graag klussen, koken (of eten!) en keitoffe vaders zijn. En dat is jouw pa toch zeker!

diy-kerst-slinger-kastanjes-natuur-gogracy-1

Eigenlijk wilde ik voor de feestdagen een mooie DIY slinger van gedroogde sinaasappels maken, maar toen branden ik de sinaasappels aan.. Tijd dus voor een nieuw plan: een kerstslinger met dennenappels. Een stuk simpeler om zelf te maken (en zeker ook sneller!). Benieuwd hoe je deze slinger zelf maakt? Lees dan gauw verder.

diy-vaderdag-tip-cadeau-fotolijstje-zelfmaken

Oké deze DIY is een goude ouwe, maar blijft leuk! Dus ken jij een keigave papa, een juf die rockt of voor iemand anders een steengoed cadeau nodig? Maak dan deze DIY Fotolijstje met stenen helemaal zelf! (of laat de kinderen lekker zelf knutselen.)