Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Ho Ho Ho Vrolijk Kerstfeest!

Posted on 2 min leestijd 395 views

Al maanden heb ik er zin in en vandaag is het dan eindelijk zover: Kerstmis! Graag wil ik jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen met veel liefde, vriendschap en eten. Geniet van elk moment! 

De kerstboom staat er al een poosje en ondertussen is overal in huis wel iets kerstig te vinden. Zo hebben we ook een kerststalletje staan bij de tv en de lightbox staat ook weer te stralen met teksten. Deze kreeg ik overigens vorig jaar voor kerst. Zo benieuwd wat er dit jaar onder de boom ligt.

Want ja, wij doen cadeautjes met de kerst. Gisteren hebben we al een heerlijke dag kerst gevierd met mijn schoonouders en gedichten. Toen kreeg ik het boek Hot Mess dat ik graag wil lezen en geinige kerstoorbellen. Zo leuk! Die heb ik natuurlijk nu in voor eerste kerstdag.

Deze dag gaan we richting mijn ouders en wederom heel de dag door eten! En ook cadeautjes uitpakken! Mijn zusje kan natuurlijk niet wachten, dus we gaan zo al lekker vroeg die kant op. Ik heb er echt enorm veel zin in en naast mijn nieuwe kerstoorbellen, heb ik ook kerstsokken en mijn kersttrui aan. Op en top kerstig dus 😀

Morgen hebben we een rustig dagje met zijn tweetjes. Voor het eerst vieren we samen kerst in een af huis. Ik denk dat we ook dan heerlijk gaan tafelen, want de koelkast zit bommetje vol.

Onze kerstboom heeft Paco dit jaar op een krukje gezet. Zo hoeven we niet meer op de grond te kruipen om de boom water te geven en het geeft ook nog eens een leuk visueel effect. De boom lijkt namelijk veel groter! Verder kozen wij voor veel wit, zilver en grijs als kerstversiering. Dit houdt het mooi klassiek, rustig en stoer. Plus het matcht prachtig met al dat groen in huis!

Hoe ziet jouw kerstboom eruit?

Wij wensen jullie allemaal veel geluk en liefde!

Kerstboom DIY
Ook zo’n leuk kerstboom schilderijtje maken? Bekijk hier de DIY
Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Dhini
    27 december 2017

    Fijne feestdagen ook en veel geluk en liefde!

Previous
DIY Zelf een kerstkrans maken
Ho Ho Ho Vrolijk Kerstfeest!