Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Ho Ho Ho Vrolijk Kerstfeest!

Al maanden heb ik er zin in en vandaag is het dan eindelijk zover: Kerstmis! Graag wil ik jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen met veel liefde, vriendschap en eten. Geniet van elk moment! 

De kerstboom staat er al een poosje en ondertussen is overal in huis wel iets kerstig te vinden. Zo hebben we ook een kerststalletje staan bij de tv en de lightbox staat ook weer te stralen met teksten. Deze kreeg ik overigens vorig jaar voor kerst. Zo benieuwd wat er dit jaar onder de boom ligt.

Want ja, wij doen cadeautjes met de kerst. Gisteren hebben we al een heerlijke dag kerst gevierd met mijn schoonouders en gedichten. Toen kreeg ik het boek Hot Mess dat ik graag wil lezen en geinige kerstoorbellen. Zo leuk! Die heb ik natuurlijk nu in voor eerste kerstdag.

Deze dag gaan we richting mijn ouders en wederom heel de dag door eten! En ook cadeautjes uitpakken! Mijn zusje kan natuurlijk niet wachten, dus we gaan zo al lekker vroeg die kant op. Ik heb er echt enorm veel zin in en naast mijn nieuwe kerstoorbellen, heb ik ook kerstsokken en mijn kersttrui aan. Op en top kerstig dus 😀

Morgen hebben we een rustig dagje met zijn tweetjes. Voor het eerst vieren we samen kerst in een af huis. Ik denk dat we ook dan heerlijk gaan tafelen, want de koelkast zit bommetje vol.

Onze kerstboom heeft Paco dit jaar op een krukje gezet. Zo hoeven we niet meer op de grond te kruipen om de boom water te geven en het geeft ook nog eens een leuk visueel effect. De boom lijkt namelijk veel groter! Verder kozen wij voor veel wit, zilver en grijs als kerstversiering. Dit houdt het mooi klassiek, rustig en stoer. Plus het matcht prachtig met al dat groen in huis!

Hoe ziet jouw kerstboom eruit?

Wij wensen jullie allemaal veel geluk en liefde!

Kerstboom DIY
Ook zo’n leuk kerstboom schilderijtje maken? Bekijk hier de DIY

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

1 reactie

  1. Dhini
    27 december 2017

    Fijne feestdagen ook en veel geluk en liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights