Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Hierperdepiep hoera (x 30): Ik ben jarig!

Vandaag ben ik jarig en officieel een lid van de dertigers club. Momenteel zit ik heerlijk te genieten van het herfstzonnetje buiten in de tuin met huisgemaakte limonade en een gebakje. In huis is het een puinhoop met ballonnen, slingers en confetti, maar dat komt vanavond wel. Eerst maar eens jarig zijn.

Dit jaar voelt het anders dan voorgaande jaren. Misschien komt het doordat ik de big three-oh aantikte, maar deze verjaardag voelde ik wel. Alsof ik nu echt een volwassen vrouw moet zijn. Vroeger vond ik 30 namelijk oud, of in elk geval een leeftijd waar ik nog lang niet aanmoest denken. Nu ben ik zelf 30 en dus oud.

Gelukkig ben ik nog steeds de jongste in mijn vriendinnenclubje en ging ik feestend mijn nieuw decennium in. Thanks iedereen die op mijn laatste avondje als twintiger erbij was, voor me zong, op onze time-capsule (de vloer) een berichtje hebben achtergelaten en geheel in roaring 20s stijl helemaal naar Zeeland kwamen.

Vanavond ga ik lekker aan de oude taart, lees ik een hip tienerblad en eet ik een zak chips als avondeten. Gewoon, omdat ik me nog lang niet oud voel. En je bent zo oud als je je voelt toch?

Mij leven als dertiger kon niet beter beginnen!

Hieperdepiep hoera (x 30)

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights