Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Hiep Hiep Hoera! Vandaag ben ik jarig (en geblesseerd)

Hiep Hiep Hoera! Ik ben vandaag 31 jaar oud geworden. Dit jaar vier ik mijn verjaardag lekker rustig. Geen wild feest, geen taart, maar gezellig bij mijn ouders thuis op de bank. Vind ik wel even fijn na al dat klussen de laatste tijd, plus ik moet morgenvroeg bij de huisarts zijn. En die zit nog steeds gewoon in Brabant (yep, ik ben nog steeds niet geswitcht van arts). Ik heb namelijk een slijmbeursontsteking in mijn schouder. Auw!

Serieus, dat doet pijn! Typen lukt nog wel, maar mijn theemok optillen is al pijnlijk. Trouwens als ik stilzit doet het ook gewoon pijn. Alles doet eigenlijk pijn. Slapen is echter het allerergste. Ik lig namelijk het liefst op mijn rechterzij en laat nu mijn rechterschouder ontstoken zijn. Ik kan hierdoor amper slapen. Ik kan namelijk niet op mijn schouder liggen 🙁

Ik moet dus echt verplicht rust houden en dat vind ik helemaal niet verkeerd! Even niet klussen, even niet poetsen en even gewoon ‘niets’. Misschien ga ik wel een boekje lezen of een potje rummikuppen met mijn vriend. Ook wil ik eindelijk beginnen aan mijn reisverslag van Cuba. Ongelooflijk dat dat alweer bijna een jaar geleden is. En over een paar weken gaan we weer op vakantie! Jeej!

We gaan weer backpacken. Dit keer door Thailand. Of Vietnam of beide. Geen idee eigenlijk, alle opties staan nog open. En ik heb er zin in! Lekker reizen zonder plan door een onbekend land. En 31 is nog een prima leeftijd om rondreizen toch. Ik ben dan misschien geen twintig meer, maar wat maakt het uit!

Maar eerst even goed mijn schouder laten rusten en hopen dat de pijn snel voorbij is. Gelukkig is het zware werk in huis nu zo goed als klaar en is het voor nu nog even wachten op rest van de keuken. Een perfect moment dus om even rustiger aan te doen.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

2 reacties

  1. Joyce
    9 oktober 2017

    Gefeliciteerd! Sterkte met je schouder, hopelijk is dat beter tegen de tijd dat jullie op vakantie gaan!

  2. Homeofdaisies
    9 oktober 2017

    Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk valt het mee met je schouder en kun je wel fijn je backpack dragen ? Geniet een beetje van je rust en boekjes lezen xo Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights