Hallo baby!

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Groot nieuws: onze zoon Jake is geboren. Hij kon duidelijk net als zijn mama en papa niet wachten om samen te kroelen, dus daar met 38 weken mocht ik hem al in mijn armen verwelkomen. ⁠

Wij hebben hem de eerste tijd lekker voor onszelf gehouden. En wat is dat genieten zeg! Ik ben zo verliefd op onze kleine vent. Zijn geluidjes zijn zo lief, zijn teentjes zo klein, zijn haartjes zo zacht, zijn neusje zo schattig, zijn ogen zo zijn vader en zijn handjes zo fijn.

Ik kan alleen maar glimlachen als hij mij weer eens onder spuug en papa heeft al een plekje op moeten schuiven in bed. Onze lief mannetje heb ik namelijk het liefste dicht bij me. ⁠

Of eigenlijk.. wil ik hem nooit meer loslaten. Dutjes doet hij dan ook in mijn armen en verder knuffelen wij de hele dag en vertroetel ik hem met miljoenen kusjes.

Ik voel mij zo gezegend zijn mama te mogen zijn. Dat gevoel is zo bijzonder. Hij is zo bijzonder. Hij is nu al mijn hele wereld en ik ben zo trots op hem.

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.