Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Eerste baby shoplog: newborn kleertjes en babyspulletjes

Posted on 2 min leestijd 779 views

Oh wat zijn babykleertjes toch enorm schattig! Voor onze kleine jongen heb ik (en mijn moeder) al heel wat geshopt. Zoveel zelfs, dat we besloten hebben dat we echt geen maatje 50 of 56 meer mogen kopen haha.

Na de geslachtsbepaling mocht ik pas van mijzelf helemaal losgaan met babykleding. En ook al moest ik even wennen aan al dat blauw, moet ik zeggen: wat is er veel leuke babykleding voor jongens!

Daarnaast hebben wij op de Negenmaandenbeurs ook aardig wat gescoord qua babyspullen en hebben wij ook veel gekregen de laatste weken.

Benieuwd naar de eerste babykleding en babyspulletjes bij ons in huis? In deze shoplog laat ik je alles zien.

Favoriete babymerken

Tijdens het shoppen in babywinkels en webshops heb ik al duidelijk een paar favoriete babymerken. In bovenstaande video laat ik je uitgebreid zien wat ik al geshopt voor onze knul. Hieronder vind je nog een korte opsomming van diverse – en inmiddels mijn favoriete – babymerken en wat ik heb gekocht.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Tineke
  4 maart 2019

  Oh god wat een leuke spulletjes allemaal! Zo klein nog! Mijn ‘baby’ zit alweer in maat 80 en is al bijna geen baby meer. Ik was vergeten hoe leuk jongens baby kleding ook alweer is.

  • Grace
   4 maart 2019

   Ja klein allemaal he!! Vooral maatje 50 en 56 heb ik nu gekocht. Hopen dat hij niet gelijk 56 cm groot is! Dan heb ik niets aan maatje 50 haha.

Previous
Recap februari – My Life in Pictures
Eerste baby shoplog: newborn kleertjes en babyspulletjes