Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Eerste baby shoplog: newborn kleertjes en babyspulletjes

Oh wat zijn babykleertjes toch enorm schattig! Voor onze kleine jongen heb ik (en mijn moeder) al heel wat geshopt. Zoveel zelfs, dat we besloten hebben dat we echt geen maatje 50 of 56 meer mogen kopen haha.

Na de geslachtsbepaling mocht ik pas van mijzelf helemaal losgaan met babykleding. En ook al moest ik even wennen aan al dat blauw, moet ik zeggen: wat is er veel leuke babykleding voor jongens!

Daarnaast hebben wij op de Negenmaandenbeurs ook aardig wat gescoord qua babyspullen en hebben wij ook veel gekregen de laatste weken.

Benieuwd naar de eerste babykleding en babyspulletjes bij ons in huis? In deze shoplog laat ik je alles zien.

Favoriete babymerken

Tijdens het shoppen in babywinkels en webshops heb ik al duidelijk een paar favoriete babymerken. In bovenstaande video laat ik je uitgebreid zien wat ik al geshopt voor onze knul. Hieronder vind je nog een korte opsomming van diverse – en inmiddels mijn favoriete – babymerken en wat ik heb gekocht.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

2 reacties

 1. Tineke
  4 maart 2019

  Oh god wat een leuke spulletjes allemaal! Zo klein nog! Mijn ‘baby’ zit alweer in maat 80 en is al bijna geen baby meer. Ik was vergeten hoe leuk jongens baby kleding ook alweer is.

  • Grace
   4 maart 2019

   Ja klein allemaal he!! Vooral maatje 50 en 56 heb ik nu gekocht. Hopen dat hij niet gelijk 56 cm groot is! Dan heb ik niets aan maatje 50 haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights