Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Woonidee: Een schuurdeur in huis

Posted on 2 min leestijd 1093 views

Whoop whoop, we hebben schuurdeuren! En nu kunnen we gewoon weer een deur dichtdoen boven 🙂 Eindelijk weer het gevoel van privacy in de slaapkamers en het is ook nog eens een mooie sfeermaker in huis.

Bij het uitzoeken van een deur heb ik heel veel deuren bekeken, maar eigenlijk was ik al vanaf dag 1 verliefd op onze schuurdeuren.

Schuurdeuren

Eigenlijk was ik al vanaf dag 1 verliefd op onze schuurdeuren, maar daar zat een aardig prijskaartje aan. Dus ging ik eerst op zoek naar andere deuren. We konden natuurlijk kiezen voor simpele strakke deuren of juist oude landelijke deuren. Dat laatste leek me ook een tof idee, dus gingen we naar een oude loods vol oude deuren. Maar hier lukte het me maar niet om drie dezelfde oude deuren te vinden, op een paar jaren ’30 deuren na. Maar die wilde ik weer niet.

Na goed nadenken over de sfeer boven, bleef één bepaald plaatje mij bij met schuurdeuren van CanDo. Dezelfde deuren hangen nu bij ons boven 🙂 Je kan ze landelijk noemen of juist trendy. Ik ben er in elk geval super blij mee!

Woontip: kies voor verschillende deuren

Alle drie de deuren zijn in 1 opslag te zien als je de trap oploopt. Het leek ons daarom een leuk idee om niet dezelfde, maar juist een beetje verschillende deuren te nemen. Dit geeft de kleine overloop een bijzonder karakter en past mooi binnen ons interieur. Zelf hebben we gekozen voor dezelfde basis deur, maar dan in drie verschillende versies. Al kan je natuurlijk ook kiezen voor totaal verschillende deuren (die je bijvoorbeeld in een oude loods kan vinden).

Lees ook: een deur plaatsen in 6 stappen

Wat vind jij van onze schuurdeuren?

 

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
We slapen weer boven!
Woonidee: Een schuurdeur in huis