Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Een fijne inrichting van je woonkamer

De woonkamer is de ideale plek in huis om gezellig samen te zijn en heerlijk te luieren na een lange dag. Des te belangrijker dat de kamer er gezellig uitziet! Het gezellig inrichten van een woonkamer blijkt in de praktijk nogal eens wat lastiger te zijn dan vooraf wordt gedacht. Wat veel mensen niet weten, is dat je met slechts een paar kleine aanpassingen de perfecte ontspannen en gezellige sfeer kunt creëren. Het begint allemaal bij de basis: een fijne bank en een mooie salontafel.

Salontafel als onmisbare eyecatcher

Bij de inrichting van je woonkamer is een lekkere bank onmisbaar, maar ook een salontafel is een meubel dat niet mag ontbreken. Een salontafel is niet alleen praktisch, het is een echte sfeerbepaler in iedere woonkamer. Zo geef je de ruimte met een houten salontafel een sfeervolle en rustieke uitstraling. Met een zwarte industriële salontafel geef je een stoere touch aan de woonkamer. Hou je meer van een wat luxere uitstraling? Dan is een salontafel met een marmeren blad misschien wel perfect. Door de stijl van de salontafel te combineren met de stijl van je andere meubelen krijg je een mooi geheel in je woonkamer, wat zorgt voor een rustige sfeer. Vergeet bij de inrichting van je woonkamer vooral de accessoires niet. Voor meer gezelligheid mogen kussentjes op de bank zeker niet ontbreken. Door fotolijstjes aan de muren te hangen zul je zien dat je woonkamer in een handomdraai persoonlijk en knus aanvoelt.

Groots effect met kleine aanpassingen

Wil je het nog gezelliger maken, dan kun je overwegen de muren te verven. Zorg in dat geval voor een kleur die goed past bij je meubels. En heb je nog een oude boekenkast in de woonkamer staan waar je eigenlijk op uitgekeken bent? Geef deze dan ook eens een make-over door hem in een andere kleur te verven, bijvoorbeeld in de kleur van je muur. Je zult zien dat dit de hele stijl van het meubel verandert, en dat met een simpel likje verf. Met een mooie salontafel als middelpunt van je woonkamer en een paar aanpassingen kun je straks genieten van een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer in je omgetoverde woonkamer.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Ook leuk voor jou

mooie-radiator-bekleding-gogracy-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights