Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Ojeej, door de vloer gezakt!

Dan denk je lekker bezig te zijn met verbouwen, zak je opeens door de vloer! And the story continues

Houtworm en nog meer rottigheid

Tijdens het verwijderen van het beton zagen we al dat het beton gewoon op de echte oude houten vloerdelen had gelegen. Terwijl we de super oude vloer (omstreeks 1900) aan het bekijken waren, zakte mijn moeder door de vloer. Noooooo! We haalden het stukje vloer los en zagen tot onze verrassing dat er houtworm inzat. Ook zagen we op sommige plekken rotte stukken hout. Ojeej! Dat werd dus zeer voorzichtig lopen en gelijk een aannemer bellen om te kijken wat de schade was. Één stap naar achteren en toen lag ook ik met mijn gat op de grond en mijn been erdoorheen.

De oude vloer moet er helemaal uit!

De conclusie van de aannemer? Nou, de gehele oude vloer moet eruit en inclusief steunbalken vernieuwd worden. Het voordeel is dat de vloer in elk geval verlaagd gaat worden. Het nadeel: het huis is één grote bouwput!

Dus kijk uit waar je loop 😉

Voor
Onze zandbak

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

3 reacties

 1. Marjoleijn
  21 november 2016

  Wat een tegenvaller zeg! Oppassen en sterkte ermee!

  • Grace
   21 november 2016

   Dank je wel!

 2. Nick
  19 februari 2018

  Wat een geestige ervaring zeg. Het moet echt fantastisch zijn om zelf je huis op te knappen. Je moet er echt veel voldoening van krijgen. Bovendien leer je dan ook handig te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights