DIY Vlaggenlijn met rompers (+ gratis printable!)

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Ben jij op zoek naar leuke decoratie voor de babyshower of wil je graag een leuke geboorteslinger maken met de naam van jouw baby? Wat dacht je dan van deze leuke DIY vlaggenlijn met rompertjes! Je maakt deze slinger heel gemakkelijk met de gratis printable.

Voor mijn babyshower had mijn moeder deze leuke vlaggenlijn met rompers in elkaar geknutseld en ik was direct helemaal fan! Zo erg zelf dat ik de slinger bewaard heb en als geboorteslinger heb gebruikt voor het raam.

Wil je ook gebruik maken van het template voor deze rompertjes? Check dan aan het einde van de blog de gratis printable.

Hoe maak je deze DIY slinger?

Stap 1: Allereerst download je de printable onderaan deze blog.

Stap 2: Je print de download uit op een wit papier en knip de romper uit. Dit is straks je template/voorbeeldje. Een andere optie is om de download meerdere keren uit te printen op gekleurd papier. Als je hiervoor kies, kan je stap 3 overslaan.

Stap 3: Leg de template op stevig gekleurd papier en teken het figuur over totdat je genoeg rompers hebt om je slinger mee te vullen.

Stap 4: Knip de rompers uit.

Stap 5: Versier de rompers naar wenst. Handletter er bijvoorbeeld een mooie wens op.

Stap 6: Knip een touw of lint op maat van de gewenste lengte van de slinger.

Stap 7: Verdeel de uitgeknipte rompers over de lengte.

Stap 8: Meer rompers nodig om de vlaggenlijn op te vullen? Knip er dan gewoon nog een paar extra uit.

Stap 9: Bevestig de rompers met kleine knijpertjes. Ik heb gemerkt dat dit het gemakkelijkst gaat door eerst het touw op te hangen en dan de rompers. Geen knijpertjes in huis? Je kan ook met een perforator een gaatje maken in beide ‘schouders’ en het touw of lint erdoorheen halen.

Stap 10: Hang je DIY slinger op.

Tip: Wil je de vlaggetjes in de vorm van een romper groter of kleiner? Kies dan bij afdrukken voor het verkleinen of vergroten van het bestand. Zo heeft mijn moeder ook deze leuke versiering en prikkers gemaakt op tafel.

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.