Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

DIYDIY ProjectenDIY Vintage kastje opknappen

DIY Vintage kastje opknappen

Een tijdje geleden liep ik door de winkelstraat en opeens werd mijn aandacht getrokken: daar in de etalage stond een mooi oud kastje met glas-in-lood deurtjes. Liefde op het eerste gezicht!

Een paar dagen later stuurde ik mijn vriend naar de tweedehands winkel om het kastje op te halen voor een prijsje van 35 euro. Een koopje! Alleen toen we het kastje uitlaadden zag ik een flinke beschadiging aan de bovenkant.

“Geen probleem”, dacht ik gelijk, want ik ging het donkere houten kastje toch opknappen. Hiervoor ging ik aan de slag met de nieuwe kleur van het jaar 2019: Spiced Honey.

Benieuwd hoe dat ging? Bekijk dan snel mijn nieuwe video.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij

2 reacties

 1. Danielle
  22 januari 2019

  Oh ik ben ook gek op meubels opknappen op die manier. Dat kastje is echt zo gaaf geworden ? Leuk om met je mee te kunnen kijken zo.

  • Grace
   23 januari 2019

   Dank je wel!! Vind het ook echt heel tof geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights