DIY Stoere shampooflessen voor in de badkamer

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Willen jullie ook stoere shampooflessen voor in de badkamer? Met deze goedkope DIY creëer je ze helemaal zelf binnen een paar minuten! Hoe? Nou, zo dus!

Vorige keer had ik al eens shampooflessen gepimpt (zie de DIY hier), maar ik vond het tijd voor iets anders. Dus ik ben weer aan de slag gegaan met onze flessen voor een nieuwe DIY om stoere shampooflessen voor in de badkamer te maken. Dit keer met een old-school labelmaker* van de HEMA. En jawel, ook dit keer was ik binnen 2 minuten klaar.

Nodig?

  • Flessen met pompje (ik kocht deze bij de Action)
  • Een labelmaker
  • Wasbenzine

Bij de Action had ik dus de vorige keer al twee grote volle flessen shampoo en conditioner gehaald in een mooie blauwe kleur. Deze kleur matcht perfect bij onze badkamervloer. Het etiket had ik er echter afgehaald en er met watervaste stift op geschreven. (De hele DIY voor deze shampooflessen lees je hier).

Dit keer verwijder ik echter de letters met wasbenzine en ging met mijn nieuwe labelmaker aan de slag. Wat een kek ding is dat toch!

 

 

Stoer, simpel en snel!

Wat vinden jullie van onze ‘nieuwe’ shampooflessen?

 

* Dit artikel bevat een affiliatie link

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.