Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

DIY Mooie shampooflessen (in 2 minuten)

Posted on 1 min leestijd 53 views

Oké, ben jij – net als ik – jaloers op die mooie shampooflessen op Instagram? Dat wilde ik dus ook! Maar mijn shampoo zit niet in zo’n toffe fles en ik wil er niet mega veel euro’s aan uitgeven. Tijd dus voor een simpele DIY. Zonder veel gedoe en binnen 2 minuten klaar!

Stap 1: Koop een goedkope shampoofles

Bij de Action heb ik eerst twee grote volle flessen shampoo en conditioner gehaald in een mooie blauwe kleur. Deze kleur matcht perfect bij onze badkamervloer.

Stap 2: Etiket eraf

Het etiket is echter niet zo mooi, dus hop, die gaat er eerst af. Beide etiketten gingen er heel gemakkelijk af. Mocht dat bij jou niet het geval zijn, dan kan je het etiket er even af te stomen boven de waterkoker.

Stap 3: Schrijf met permanente stift

Daarna pak ik de zwarte stift en schrijf ik vanuit de losse pols een ‘S’ voor Shampoo en een ‘C’ voor Conditioner op de flessen.

Klaar!

Hoppa, er nu staan er twee mooie shampooflessen in onze badkamer, die ook nog eens perfect matchen. Wat trouwens ook super fijn is, is dat je deze shampooflessen kunt hervullen, bijvoorbeeld met zelfgemaakte shampoo. Lekker duurzaam en scheelt een berg plastic flessen om telkens weg te gooien.

DIY Mooie shampooflessen
Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Zo vouw je een paashaas servet!
DIY Mooie shampooflessen (in 2 minuten)