DIY Mooie shampooflessen (in 2 minuten)

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Oké, ben jij – net als ik – jaloers op die mooie shampooflessen op Instagram? Dat wilde ik dus ook! Maar mijn shampoo zit niet in zo’n toffe fles en ik wil er niet mega veel euro’s aan uitgeven. Tijd dus voor een simpele DIY. Zonder veel gedoe en binnen 2 minuten klaar!

Stap 1: Koop een goedkope shampoofles

Bij de Action heb ik eerst twee grote volle flessen shampoo en conditioner gehaald in een mooie blauwe kleur. Deze kleur matcht perfect bij onze badkamervloer.

Stap 2: Etiket eraf

Het etiket is echter niet zo mooi, dus hop, die gaat er eerst af. Beide etiketten gingen er heel gemakkelijk af. Mocht dat bij jou niet het geval zijn, dan kan je het etiket er even af te stomen boven de waterkoker.

Stap 3: Schrijf met permanente stift

Daarna pak ik de zwarte stift en schrijf ik vanuit de losse pols een ‘S’ voor Shampoo en een ‘C’ voor Conditioner op de flessen.

Klaar!

Hoppa, er nu staan er twee mooie shampooflessen in onze badkamer, die ook nog eens perfect matchen. Wat trouwens ook super fijn is, is dat je deze shampooflessen kunt hervullen, bijvoorbeeld met zelfgemaakte shampoo. Lekker duurzaam en scheelt een berg plastic flessen om telkens weg te gooien.

DIY Mooie shampooflessen

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.