DIY Mooie shampooflessen (in 2 minuten)

Posted on 1 min leestijd 1157 views

Oké, ben jij – net als ik – jaloers op die mooie shampooflessen op Instagram? Dat wilde ik dus ook! Maar mijn shampoo zit niet in zo’n toffe fles en ik wil er niet mega veel euro’s aan uitgeven. Tijd dus voor een simpele DIY. Zonder veel gedoe en binnen 2 minuten klaar!

Nodig?

2x flessen met pompje (ik kocht deze bij de Action)
1 x watervaste zwarte stift

Bij de Action heb ik eerst twee grote volle flessen shampoo en conditioner gehaald in een mooie blauwe kleur. Deze kleur matcht perfect bij onze badkamervloer. Het etiket is echter niet zo mooi, dus hop, die gaat er eerst af.

Beide etiketten gingen er heel gemakkelijk af. Mocht dat bij jou niet het geval zijn, dan kan je het etiket er even af te stomen boven de waterkoker.

Daarna pak ik de zwarte stift en schrijf ik vanuit de losse pols een ‘S’ voor Shampoo en een ‘C’ voor Conditioner op de flessen.

Simpel, snel klaar en met een resultaat. Want nu staat er in onze badkamer twee mooie shampooflessen.

Wat vinden jullie van deze DIY?

 

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.