Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

DIY Mooie en simpele Gender Reveal taart

Ben je op zoek naar een leuke manier om jouw familie/vrienden/collega’s/buren/etc het geslacht van jullie baby te vertellen? Wij vertelden het met een stukje taart! En vandaag laat ik jouw ook zien hoe je deze mooie en simpele gender reveal taart bakt.

Nu de meeste gender reveal taart recepten kun je al voor de geslachtsbepaling echo voorbereiden: na de echo stoppen ze dan gewoon roze of blauwe muisjes in de botercremé vulling. Ik ben echter geen fan van muisjes en daardoor leek het mij leek leuk om ook echt de taart te kleuren!

Deze gender reveal taart is erg simpel om te maken. Nu heb ik gewoon een pakje biscuit taart gekocht en een zakje voor de botercremé. De taart heb ik verder gekleurd met kleurstof en bekleed met witte fondant.

Verder bestaat de taart uit drie lagen met elk een ander tintje, waardoor het een mooi ombre effect kreeg. Wil je het nog simpeler? Dan kun je ook kiezen voor maar gewoon één taart te bakken en deze verder te versieren.

Zo bak je zelf een gender reveal taart

Het is dus heel eenvoudig om zelf een gender reveal taart te bakken. Je hebt gewoon cake- of taart-beslag nodig en wat kleurstof. Bij ons kleurde de taart blauw, want wij krijgen een zoontje. Zo leuk!

Mocht je drie dezelfde bakvormen hebben dan ben je ook een stuk sneller klaar. Zelf moest ik elke keer wachten tot een taart klaar was, voordat de volgende in de over kon. Bij elke nieuwe laag gooide ik overigens wat extra kleurstof bij, waardoor uiteindelijk een mooi kleurverloop te zien was.

Wil je het precieze recept nalezen? Kijk dan op:

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark


Warning: array_pop() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/post-navigation.php on line 620

Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/blog/widgets/base-blog/base-blog-customizable.php on line 1326

Warning: array_pop() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/skins/post-comments-custom.php on line 347

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.