DIY Macramé wandkleed

Each product we feature has been independently selected and reviewed by our editorial team. If you make a purchase using the links included, we may earn commission.

SHARE:

Weten jullie nog mijn mislukte poging om zelf een Macramé wandkleed te maken? Nou, mijn tweede poging ging al een stuk beter. Oké ik kwam nog steeds wat touw te kort, maar dat kwam vooral omdat ik maar bleef doorknopen.

Toch ben ik blij met het resultaat. Het DIY Macramé wandkleed is veel langer dan mijn eerste poging en het knopen ging ook veel beter. Ik durfde het zelfs aan om een soort diamantknoop te creëren. Wat vinden jullie van mijn DIY macramé wandkleed?

Nodig?

  • heel veel touw
  • stok
  • schaar

Welke knopen moet je weten?

Bekijk ook de tutorial, waarin ik je alles uitleg over deze drie basisknopen.

Dit keer gebruikte ik een jutten touw van Hooked in een toffe groene kleur. Eigenlijk had ik dit jutten gekocht voor een andere DIY, maar is ook lekker boho om mee te knopen. Maar je kunt natuurlijk ook ander touw gebruiken.

DIY Macramé wandkleed

Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust!

Zelf aan de slag?

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

related posts

Leave A Reply

Your email address will not be published.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.