Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

DIY Macramé wandkleed

Posted on 1 min leestijd 1330 views

Weten jullie nog mijn mislukte poging om zelf een Macramé wandkleed te maken? Nou, mijn tweede poging ging al een stuk beter. Oké ik kwam nog steeds wat touw te kort, maar dat kwam vooral omdat ik maar bleef doorknopen.

Toch ben ik blij met het resultaat. Het DIY Macramé wandkleed is veel langer dan mijn eerste poging en het knopen ging ook veel beter. Ik durfde het zelfs aan om een soort diamantknoop te creëren. Wat vinden jullie van mijn DIY macramé wandkleed?

Nodig?

  • heel veel touw
  • stok
  • schaar

Welke knopen moet je weten?

Bekijk ook de tutorial, waarin ik je alles uitleg over deze drie basisknopen.

Dit keer gebruikte ik een jutten touw van Hooked in een toffe groene kleur. Eigenlijk had ik dit jutten gekocht voor een andere DIY, maar is ook lekker boho om mee te knopen. Maar je kunt natuurlijk ook ander touw gebruiken.

DIY Macramé wandkleed

Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust!

Zelf aan de slag?

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
10x DOEN in Rome
DIY Macramé wandkleed