Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

DIYDIY ProjectenDIY Macramé wandkleed

DIY Macramé wandkleed

Weten jullie nog mijn mislukte poging om zelf een Macramé wandkleed te maken? Nou, mijn tweede poging ging al een stuk beter. Oké ik kwam nog steeds wat touw te kort, maar dat kwam vooral omdat ik maar bleef doorknopen.

Toch ben ik blij met het resultaat. Het DIY Macramé wandkleed is veel langer dan mijn eerste poging en het knopen ging ook veel beter. Ik durfde het zelfs aan om een soort diamantknoop te creëren. Wat vinden jullie van mijn DIY macramé wandkleed?

Nodig?

  • heel veel touw
  • stok
  • schaar

Welke knopen moet je weten?

Bekijk ook de tutorial, waarin ik je alles uitleg over deze drie basisknopen.

Dit keer gebruikte ik een jutten touw van Hooked in een toffe groene kleur. Eigenlijk had ik dit jutten gekocht voor een andere DIY, maar is ook lekker boho om mee te knopen. Maar je kunt natuurlijk ook ander touw gebruiken.

DIY Macramé wandkleed

Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust!

Zelf aan de slag?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights