DIY Lamp van koperbuizen

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Zoals jullie misschien wel op Facebook en in mijn Instastories hebben gezien, ging ik laatst richting de KARWEI voor een leuke workshop. We gingen namelijk een lamp van koperbuizen maken. De foto’s en het eindresultaat laat ik je vandaag zien.

KARWEI organiseert regelmatig een workshop voor hun pashouders. Super leuk! En deze keer ging ik samen met mijn collegaatje Judit klussen. In de KARWEI zelf stond er een grote tafel klaar met daarop alle benodigdheden voor deze DIY.

Onder het genot van een stroopwafel en een appelsap gingen we aan de slag met het stappenplan. Judit begon met de snoer en ik met de koperbuizen. Deze buizen waren zo in elkaar gezet, maar die snoer was toch wel een ander verhaal. Ik ben duidelijk geen elektricien 🙂

Maar even terug naar de DIY. Hoe maak je nu zo’n lamp? De hele DIY staat stap-voor-stap uitgelegd op de website van KARWEI.

Hier dus »

Maar natuurlijk heb ik ook wat notities gemaakt, en foto’s!

Klik op de foto en zie stap-voor-stap ik deze lamp in elkaar heb gezet.

Ook een workshop volgen bij de KARWEI? Met een KARWEI-pas kan jij je de volgende keer ook gewoon gratis aanmelden. Gezellig!

DIY Lamp van koperbuizen van de KARWEI
DIY Lamp van koperbuizen van de KARWEI in huis

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.