DIY Kussen voor Moederdag

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag? Wat dacht je dan van dit leuke kussentje met tekst. Het is echt een simpele DIY en binnen 5 minuten gemaakt. De opdruk is overigens exclusief gemaakt voor jullie, mijn lezers!

Wat heb je nodig?

Hoe maak je dit sierkussen met tekst?

  1. Als eerste zet je de strijkijzer op de maximale stand, zodat deze kan opwarmen.
  2. Daarna print je de gewenste quote in spiegelbeeld af op speciale transferpapier. Hier kun je de opdruk downloaden die Lilian exclusief voor mij – en dus jullie! – gemaakt heeft. Deze is alvast in spiegelbeeld, dus die kun je gewoon zo uitprinten.
  3. Knip de tekst zo netjes mogelijk uit (hou rekening met 2 mm afstand van de tekst) en leg het papier op het gewenste oppervlak.
  4. Nu is het tijd om te gaan strijken. Leg ter bescherming bakpapier erop en verwarm het transferpapier overal zo’n 60 seconden.
  5. Pel daarna voorzichtig de transferpapier/folie eraf, een strik eromheen en je cadeautje voor mama is af.
Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.