DIY: Kussen met tekst

Posted on 1 min leestijd 209 views
Speciaal voor de kerst heb ik een winters kussen gemaakt met tekst. Deze DIY is heel simpel om zelf te maken en kun je naar wens personaliseren. Hoe? Dat lees je hieronder.

Kussentjes, ik ben er dol op! Logisch ook dat de bank hier vol ligt met kussens. Daarbij krijgt je interieur direct een knus gevoel door het toevoegen van sierkussens. En nog een bonus; je kunt binnen een handomdraai een ander sfeertje krijgen door enkel een paar kussens te vervangen.

Deze DIY is daarbij perfect, want de winterse tekst past perfect bij dit seizoen. Maar je kunt natuurlijk ook een andere leuke tekst kiezen voor tijdens de lente, zomer of herfst.

Kerst DIY Kussen met tekst Up To Snow Good

Wat heb je nodig?

Hoe maak je een kussen met tekst?

Deze kussen met tekst is simpel en snel te maken. Eerst print je jouw gewenste tekst of quote uit. Ik koos voor de tekst “Up to snow good” en deze kun je ook downloaden via de knop hieronder.

De tekst leg je vervolgens in de hoes en op de lichtbak. Heb je geen lichtbak? Dan kun je de tekst natuurlijk ook eerst overtrekken op de hoes aan de hand van carbon papier.

Daarna is het enkel nog een kwestie van de tekst overschrijven met de textielstiften. Eventueel kun je daarna de kussenhoes nog verder versieren met enkele tekeningen.

Als laatste pak je het strijkijzer erbij en strijk je 2 minuten de hoes aan de binnenzijde om het te fixeren. Hierdoor kun je later het kussen gewoon wassen zonder dat de tekst weer verwijderd wordt.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.