Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

DIYDIY ProjectenDIY Kapstokhangers à la Skagerak

DIY Kapstokhangers à la Skagerak

Vind jij ook die knopen en buttons zo leuk voor in de hal? Nou, ik ook! En ik wilde er dan ook van die leuke kapstok hangers eraan. Je weet wel, van die hangers aan een touwtje. Deze zijn gemakkelijk zelf te maken en in deze DIY leg ik je uit hoe. 

Kijk jij ook verlekkerd naar die prachtig opgeruimde hallen op Instagram? Zelf vind ik altijd die knopen leuk met van die hangers eraan. Zo tof! Maar toen zag ik dat die Skagerak kapstok hangers echt super duur zijn. Dat moest goedkoper kunnen en dus ging ik aan de slag en maakte mijn eigen look-al-likes.

DIY kapstok hangers

Nodig:

  • houten kapstokken
  • zwart koord
  • Accuboor
  • Boortje
  • Schaar

Hoe maak je het?

Als eerste trek/draai/schroef/sloop je het haakje van de kledinghanger af. Deze hebben we immers niet nodig 🙂

Daarna boren we op die plek een gaatje in het hout. De bedoeling is dat je het touw straks er helemaal doorheen kan trekken, dus koop zeker niet te dunne houten hangers. De meeste zijn overigens prima hoor!

Zit het gat erin? Dan hoeven we alleen nog even het touw erdoorheen te krijgen. Bereid je voor dat dit niet in één keer gaat, maar met een lange naald erbij, gaat het je vast en zeker lukken.

Knoopje erin, aan het andere uiteinde nog een hanger en klaar!

Op deze manier ben je misschien net een tientje kwijt voor meerdere kapstok hangers. Wow! Dat is echt een stuk goedkoper dan de design variant.

Zo nu eerst even mijn jas ophangen 🙂

De knopen zijn trouwens van HKliving en heb ik jaren geleden gekocht. In het zwart zijn ze nu niet meer te vinden, maar je hebt nog wel HKliving knoophaken in het wit verkrijgbaar.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights