DIY Herfstdecoratie van ijzerdraad

SHARE:

Herfst! Zoals je misschien wel weet ben ik dol op de herfst. Maar echt veel herfst DIY’s gedeeld. Gek eigenlijk hé. Dus afgelopen tijd ben ik lekker creabea bezig geweest en leuke herfstdecoratie gemaakt voor in huis. In dit blog deel ik een mooie en stoere herfstbladeren gemaakt met ijzerdraad en klei.

DIY Herfstdecoratie van ijzerdraad

Het allerleukste aan deze DIY is dat je deze herfstdecoratie heel snel kunt maken. Zelf heb ik het gemaakt in het dutje van ons zoontje (en nee, zo lang slaapt hij niet.. haha). En alles wat ik ervoor nodig had, had ik ook al in huis van andere DIY’s. Dat in combinatie met een voorbeeldje van herfstblaadje online en tadaa! Je maakt in een handomdraai deze stoere herfst DIY.

Benodigdheden

  • ijzerdraad
  • klei
  • tape of plakband
  • tangetje

Wil je er graag een voorbeeldje bij van een herfstblaadje? Google dan eens op ‘fall leaf line art’. Zelf heb ik eentje gemaakt met voorbeeld ernaast, eentje met een uitgeprint voorbeeld en eentje zonder voorbeeld. En ik moet zeggen: ik vind ze allemaal even leuk!

Herfstbladeren als decoratie

Benieuwd hoe ik deze herfstbladeren nu gemaakt heb? Ik heb er een handige tutorial van gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken.

  1. Zoek een voorbeeld van line art online op
  2. Pak het ijzerdraad erbij en vorm met behulp van het tangetje en de tape een herfstblad.
  3. Maak van de klei een bolletje en steek hierin je blad van ijzerdraad.
  4. Laat goed drogen en zet neer.

Makkelijker kunnen we het niet maken, toch? En voor nog meer snelle herfstdecoratie ideetjes? Bekijk ook eens deze DIY herfstkrans in 5 minuten.

diy herfstbladeren

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

Ook leuk om te lezen

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.