Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

DIY Cake Smash: een kijkje achter de schermen + het resultaat

Onze zoon is afgelopen week 1 jaar oud geworden (hiep hiep hoera!) en het leek ons leuk om zo’n mooie cake smash foto te hebben voor de uitnodiging en om zijn eerste verjaardag aan te kondigen op social media. Lekker cheesy. De prijzen voor een professionele fotoshoot vond ik alleen te duur en ik dacht: dat kan ik ook! Samen met mijn vriend gingen wij dus aan de slag met een budget cake smash fotoshoot thuis.

Hoe wij dat hebben aangepakt en het eindresultaat zie je in mijn nieuwe video.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights