DIY Batik verven met lijm: Werkt dit echt?

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

Op Pinterest vond ik toch weer iets grappigs: DIY Batik verven met lijm. Het zag er super gemakkelijk uit en aangezien ik toch al bezig was met textielverf een een andere DIY, dacht ik: “Dat ga ik ook proberen!”

De vraag is natuurlijk of batik verven met lijm ook echt zo makkelijk is en vooral echt werkt. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik tijdens deze DIY er een hard hoofd in kreeg. Want jemig, mijn hobbylijm (dat mijn zusje gebruikt voor haar slijm creaties) liep helemaal uit!

Het resultaat is wonderbaarlijk eigenlijk zo slecht nog niet. Ik probeerde namelijk een soort Monstera blad te maken en dat is toch best aardig gelukt.

Mijn oordeel – op basis van dit testlapje – is dan ook positief.

DIY Batik verven met lijm
Mijn testlapje DIY batik verven met lijm.

Al zou ik wellicht voor de volgende keer fotolijm of iets stevigere lijm proberen om het uitlopen ervan zoveel mogelijk te proberen te beperken. Of dit werkt, weet ik echter nog niet. Dat is weer iets om te testen.

Ook proberen? Lees hier de stap-voor-stap uitleg batik verven.

Shop de benodigdheden:

Ook leuk om te lezen

Leave A Reply

Your email address will not be published.

benieuwd naar meer?

Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.

youtube
instagram
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
Instagram Post
newsletter

Sign up for all updates, posts & news

Thank you for subscribing to the newsletter.

Oops. Something went wrong. Please try again later.