DIY Batik verven met lijm: Werkt dit echt?

Posted on 1 min leestijd 633 views

Op Pinterest vond ik toch weer iets grappigs: DIY Batik verven met lijm. Het zag er super gemakkelijk uit en aangezien ik toch al bezig was met textielverf een een andere DIY, dacht ik: “Dat ga ik ook proberen!”

De vraag is natuurlijk of batik verven met lijm ook echt zo makkelijk is en vooral echt werkt. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik tijdens deze DIY er een hard hoofd in kreeg. Want jemig, mijn hobbylijm (dat mijn zusje gebruikt voor haar slijm creaties) liep helemaal uit!

Het resultaat is wonderbaarlijk eigenlijk zo slecht nog niet. Ik probeerde namelijk een soort Monstera blad te maken en dat is toch best aardig gelukt.

Mijn oordeel – op basis van dit testlapje – is dan ook positief.

DIY Batik verven met lijm
Mijn testlapje DIY batik verven met lijm.

Al zou ik wellicht voor de volgende keer fotolijm of iets stevigere lijm proberen om het uitlopen ervan zoveel mogelijk te proberen te beperken. Of dit werkt, weet ik echter nog niet. Dat is weer iets om te testen.

Ook proberen? Lees hier de stap-voor-stap uitleg batik verven.

Shop de benodigdheden:

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.