Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Mijn babyshower!

Posted on 2 min leestijd 883 views

Vorige week zaterdag had ik mijn babyshower! En ik moet dikke props geven aan mijn zus en moeder die alles geregeld hebben. Wow, het was echt helemaal mij. Inclusief veel DIY’s, lekkere hapjes en een heuse photowall. Vandaag deel ik alle foto’s en details.

Toen ik bekend maakte dat ik zwanger was, vroeg een vriendin van mij direct of ik ook een babyshower wilde. Nu ben ik niet zo van de babyshowers met gekke spelletjes en babyvoeding, en ik hoefde nu ook niet allemaal cadeaus te krijgen terwijl iedereen maar zit toe te kijken. Maar een gezellige middag met vriendinnen vind ik wel altijd leuk; dus waarom ook niet!

Gelukkig kennen mijn zus en mama mij als geen ander en werd het een gezellige middag knutselen met zijn allen. Eerder vond ik dit al leuk tijdens de creatieve babyshower voor mijn vriendinnetje Stephanie. Al wilde ik dan weer geen rompertjes schilderen.. die heb ik al genoeg zoals jullie wellicht weten uit mijn baby shoplogs.

Ik vond het dan ook super dat al mijn vriendinnen een lapje kregen om te versieren en hiervan een super persoonlijk dekentje voor de baby werd gecreëerd. Ben echt nog steeds onder de indruk door alle kunstwerkjes die gemaakt zijn door mijn ‘ik ben helemaal niet creatief’-vriendinnetjes.

De aankleding was ook zo gaaf! Mijn moeder en zus hebben zich echt uitgesloofd zeg. Van de slingers tot prikkertjes, alles was gewoon zelfgemaakt.

Zelf maakte ik nog een lekkere alcohol vrije cocktail voor iedereen: natuurlijk met een blauw tintje.

Mijn vriend was er trouwens ook gezellig bij en heeft de foto’s gemaakt. Hij vond het zo bijzonder ook en heeft vol interesse meegepraat over bevallingen, de eerste poepluiers, etc.

En mag ik nog een keer zeggen hoe tof het was om gewoon een eigen photowall te hebben op je babyshower!

Bovendien werd ik ook nog verwend met een paar grote cadeaus, al moet ik zeggen dat ik vooral het dekentje erg koester. Daar zit zoveel liefde in van iedereen. Wat zal de kleine toch heerlijk verwend worden door al die lieve meiden om ons heen!

Iedereen kreeg trouwens ook nog een leuk DIY aandenken mee naar huis: een zeepje. From my shower to yours.


Mijn jurkje is trouwens van het merk Seraphine en ik ben groot fan.

En bij het invullen van mijn naam ‘Grace Schouteren’ krijg je nu 15% korting op jouw eerste bestelling in de webshop. Of klik gewoon op deze link. Ideaal als je zelf nog op zoek bent naar mooie zwangerschapskleding.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Zwanger zijn: cravings, extra kilo’s en de bevalling?
Mijn babyshower!