Ontvang gratis mijn ebook vol DIY inspiratie voor Pasen.

Dít is mijn geheime kraamcadeau tip!

Het beste kraamcadeau om te geven en te krijgen

Posted on 2 min leestijd 102 views

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Ik moet bekennen dat ik stiekem altijd met hetzelfde cadeautje aankom. Het gaat om een kraamcadeau dat nuttig en leuk is. En dat blijkt wel, want de nieuwe mama’s en papa’s zijn er elke keer weer mega blij mee. Mijn geheim: een gepersonaliseerd lakentje!

Al jaren geef ik dus hetzelfde kraamcadeautje. Het begon eigenlijk met een zoektocht naar een origineel kraamcadeau dat zowel nuttig als mooi was. Ook wilde ik niet met kleertjes aankomen (de meeste mama’s hebben al een kast vol babykleding) of een cadeaubon (saai!). Maar ja, wat geef je dan cadeau?

Kraamcadeau met naam

Mijn redding was Bulbby. Je kunt in deze shop waanzinnige toffe producten personaliseren, waaronder leuke spullen voor de babykamer. Over de jaren heen is de collectie flink uitgebreid, maar voor elke geboren baby bestel ik weer zo’n lief zacht lakentje met naam. Zelfs bij de tweede of het derde kindje kom ik trouwens met een lakentje op kraamvisite. Dat is het voordeel van een kraamcadeau met naam; dat krijgen ze niet dubbel.

Toen onze kleine geboren werd, kreeg ook ik een gepersonaliseerd lakentje cadeau van Bulbby. Nu weet ik direct waarom mijn vriendinnen er zo blij mee waren. Ik bleek sowieso iets te weinig lakens ingeslagen te hebben, dus een extra lakentje was zeer welkom. Ook is het lakentje gemaakt van heerlijk zacht katoen. De opdruk met naam zorgt voor een persoonlijke touch en blijft – zelfs na tig keer wassen – mooi.

Simpel en snel

Het ontwerpen van een kraamcadeau met naam is overigens super simpel. Je hoeft enkel te kiezen uit een van de designs en de naam aan te passen. Ik zet naast de naam ook altijd een tekst erbij als ‘Welterusten’ of ‘Slaap lekker’. Na je bestelling wordt het kraamcadeau al de volgende werkdag verzonden. Dat betekent dus dat je het binnen 3 dagen in huis hebt. Toch eerder nodig? Bulbby biedt ook een spoedservice.

Cadeautje in de brievenbus

Je kunt het kraamcadeau met naam direct laten bezorgen bij de kersverse ouders. Handig voor het geval je zelf niet op kraamvisite kan gaan. Iets dat nu natuurlijk veel speelt vanwege alle adviezen rondom het coronavirus. Bulbby pakt het dan gelukkig mooi voor je in en stopt er nog een persoonlijke kaartje bij. Het lakentje past overigens gewoon in de brievenbus. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat de postbode net aanbelt tijdens een – oh zo nodig – dutje van de baby en de ouders.

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
Tutorial: Hoe hang je een lamp op?
Dít is mijn geheime kraamcadeau tip!