Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Dit is het behang in de nieuwe babykamer

Ze mag dan al 1 jaar zijn en officieel een dreumes: de babykamer van Lara is echt bijna af. Voordat ik het hele resultaat deel, geef ik alvast een voorproefje waarin ik je meer vertel over het babykamer behang. 

Op het moment dat wij een meisje kregen, was ik oh zo blij. Nu mocht ik echt losgaan met bloemen, roze en andere typische meisjesdingen voor de inrichting van de babykamer. Een jongen is ook super leuk hoor! En ook hij had roze in zijn babykamer grotendeels door de roze voedingsstoel. Toch hield ik zijn kamer liever stoer. 

Er was alleen één probleem: we hadden in ons oude huis geen extra kamer. En dat betekende een lief babyhoekje bij ons in de slaapkamer. Inclusief enorm lief behang met hertjes en bloemetjes. Ik blijf dit prachtig behang vinden! Vooral voor in de babykamer. Voor haar nieuwe kamer zocht ik naar een behang dat met haar mee kan groeien en ook nog leuk is voor een 4- of 6-jarige. 

Het thema bosdieren wilde ik sowieso graag in haar nieuwe kamer en er begon een zoektocht naar mooi behang. En jemig er is echt veel mooi behang is met bosdiertjes, zowel voor jongens als meisjes. Ik denk dat ik binnenkort ook een blog maak met mijn 10 favorieten. Zo raakte ik aardig verliefd op een behang van over de 300 euro voor een wandje. Toen kwam ik echter haar nieuwe behang tegen bij de Kwantum. Zo mooi met een fijne linnenstructuur. 

Het is het behang Nina Oker en kost 22 euro per rol. In totaal was ik voor de wand 44 euro kwijt en dan heb ik zelfs nog behang over. Dat is nog eens een prachtige budget tip!

 

Ik ben trouwens geselecteerd voor de #wittemuurchallenge van Karwei met deze make-over. Hoe leuk is dat!

Ik heb het behang gecombineerd met witte meubels, houten accessoires en een gouden ledikantje. Op de muur zitten de kleuren Bakery Brown en Wit Turf van Flexa. 

Meer zien van onze nieuwe babykamer

Ik ben echt mega trots op de nieuwe babykamer. Het is totaal anders geworden dan ik eerst in gedachte had. Meer zien van dit kamertje? Houd dan de blog in de gaten voor de babykamer tour die eraan zit te komen. 

Volg mij verder op Instagram voor meer inspiratie en abonneer je op mijn YouTube kanaal. En stuur mij ook zeker even een berichtje als je nog ergens vragen over hebt. 

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox