Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

De keuken is besteld!

Whoop whoop! Het heeft bloed, zweet en heel wat onderhandelen gekost, maar de keuken is nu toch echt besteld.

Na wekenlang dubben en keuken kijken, wisten we een poosje terug precies wat we wilden. Dus wij, op naar de keukenboer. Toen begon het spelletje pas echt, want een keuken kopen doe je niet in een uurtje.. of een week.. of een maand. Ja, ik weet het, het duurde lang!

Gisteren kwam hij de keuken netjes inmeten. Gelukkig maar, want blijkbaar pasten het niet :S Echt hé, op anderhalve centimeter. Typisch ons weer! Maar uiteindelijk is er een oplossing voor bedacht. Dat was mogelijke ramp 1 vermeden.

Vanmiddag kwam echter ramp 2: ik kreeg een mailtje binnen met de kleur van het blad. BRUIN! Bruin zeg ik je! Nu weet ik één ding: ik heb zeker te weten geen bruin blad gekozen. Gelukkig kon ik eerder weg van mijn werk om snel naar de keukenboer te rijden. Hier heb ik het juiste blad gevonden en de juiste kleur. Gewoon een mooie grijze tint. Crises 2 averted.

Als vanaf nu alles goed gaat (je weet immer maar nooit), krijgen wij een mooie greeploze keuken met soft touch magnolia deurtjes en een prachtig stenen blad in een lichtgrijze kleur. Inclusief een inductiekookplaat, quooker en een vaatwasser. Dat betekent dus geen afwas meer in bad!

Aan de andere kant van de keuken krijgen we een grote kastenwand met daarin de oven/magnetron, koel- vriescombinatie, een apothekerskast (loving it!) en ruimte voor een washok met wasmachine en droger.

En omdat ik ook graag een zitje wil in de keuken, wordt de eettafel binnenkort verzaagt tot een smal keukenblok. Hierin kunnen we dan lekker ontbijten/lunchen/eten op de oude hoge eetstoelen van mijn ouders (die ze as we speak opnieuw aan het stofferen zijn).

Week 37 wordt de nieuwe keuken geleverd en ik kan amper wachten!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights