Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Binnenkijken in onze grijze hal

Met een likje verf en andere tegels is onze oude hal bijna niet meer te herkennen. Van een geel geheel met zwart/witte tegels is het nu op en top grijs! Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan snel verder!

Hal details

De hal heeft een make-over gekregen met diverse grijstinten en houten details. De grootste klus in de hal was de vloer. We hebben namelijk de zwart-witte tegels vervangen door grijze vloertegels van vtwonen. De toiletdeur was ook nog een flink karweitje. Na uren verven, toch maar verfkrabben, oliën en geklungel,  is het resultaat prachtig! Maar ook met kleine dingetjes krijg je grote resultaten. Zo hebben we de hal helemaal grijs geverfd. Een lichte grijze kleur (Histor Cyber) zit op de muur en op de lambrisering zit een tintje donkerder (Histor Tin). Zo lijkt het net alsof de hal nog hoger is, dan het werkelijk is. Ook leuk om te melden: De deur van de meterkast heeft ook twee kleuren. Zo valt deze niet zo op en het ziet er nog super uit ook! De plank boven de deur heeft mijn moeder zelf gemaakt en deze is ook geverfd in dezelfde kleur als de muur. Gaaf hé!

Benieuwd hoe het klussen ging? Lees dan ook: Klussen in de hal »

Kapstok in de hal

Een hal kan natuurlijk niet zonder kapstok. Nu was ik niet gelijk enthousiast over het feit dat er een kapstok moest komen. Ik kreeg gelijk zo’n beeld van een smalle hal met een berg jassen! Ik wilde daarom het liefst dat de jassen plat konden worden opgehangen in plaats van aan een haakje. De oplossing: die leuke wandknopen van van HKliving. Deze knopen fungeren hier als kapstok en zorgen ook nog eens als muurdecoratie. De kledinghangers die eraan hangen heb ik zelf in elkaar geklust met hulp van mijn vriend.

Na een tijdje bleek echter dat de visite geen jas meer kwijt kon, dus ik moest er toch aan gaan geloven om nog een kapstok erbij te nemen. Aan de andere kant heb ik daarom nu een geniale kapstok hangen van Umbra: de Flip. Want één ding dat ik echt niet wilde, was een kapstok met haakjes. Niet alleen omdat ik dan denk dat er tientallen jassen komen te hangen, maar ook omdat ik altijd overal tegenaan loop. Maar deze flip kapstok kun je de haakjes echter gewoon inklappen. Super leuk en handig!

Oude accenten

De hal heeft verder oude accenten. We wonen immers in een monumentje 🙂 Zo komt de lamp uit een klooster, de oude bel hing er al en in de plank hangen echte oude haken. Leuk weetje: deze haken hebben we gevonden in ons oude plafond. Nu hebben ze een mooi plekje gevonden in de hal en ik hang er eigenlijk elke dag mijn sleutels aan.

En wat vind jij van het resultaat?

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights