Huis-update #1 – Hoe onze bovenverdieping eruit gaat zien

Posted on 1 min leestijd 179 views

We zijn gesloopt, maar de bovenverdieping gelukkig ook. Nu kunnen we beginnen met opbouwen. Joepie!

Gestript

Oké, even een opsomming van wat we gesloopt hebben: de badkamer, de inbouwkast, de muren, de deuren en een deel van het plafond. Alles is eruit. Kortom, de bovenverdieping is flink gestript. Ook is een stenen muur vervangen door een prachtige houten steunbalk en is het dakraam zo’n halve meter verplaatst.

Opbouwen

Het voordeel van een geheel gestripte verdieping is dat we het nu helemaal zelf kunnen indelen. Dat werd dus goed puzzelen hoe groot elke kamer kon worden en wat waar zou komen. Geloof me, het is een flinke verandering met de oorspronkelijke indeling.

 

Wat gaan we precies doen?

De badkamer wordt verplaatst naar de voorkant van het huis en de trap krijgt een bocht. Dan wordt de overloop een tikkie kleiner en de slaapkamer een stuk groter. Ook creëren we een ruime tweede slaapkamer, waar mijn bureau komt te staan. Door al deze veranderingen krijgen we boven alle ruimte om groot te leven in ons kleine huisje.

Vertel; hoe ziet jouw bovenverdieping eruit en ben je er tevreden mee? Of zou je het liefst vandaag nog een muur doorbreken?

Groetjes
signature

Ontvang nu tijdelijk het GRATIS ebook 5x DIY's voor Pasen. Met exclusieve DIY's en printables, die niet op de blog staan!

Voer je email adres in en ontvang naast het ebook ook de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *