Huis-update #1 – Hoe onze bovenverdieping eruit gaat zien

Alle producten hieronder benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com.  

SHARE:

We zijn gesloopt, maar de bovenverdieping gelukkig ook. Nu kunnen we beginnen met opbouwen. Joepie!

Gestript

Oké, even een opsomming van wat we gesloopt hebben: de badkamer, de inbouwkast, de muren, de deuren en een deel van het plafond. Alles is eruit. Kortom, de bovenverdieping is flink gestript. Ook is een stenen muur vervangen door een prachtige houten steunbalk en is het dakraam zo’n halve meter verplaatst.

Opbouwen

Het voordeel van een geheel gestripte verdieping is dat we het nu helemaal zelf kunnen indelen. Dat werd dus goed puzzelen hoe groot elke kamer kon worden en wat waar zou komen. Geloof me, het is een flinke verandering met de oorspronkelijke indeling.

 

Wat gaan we precies doen?

De badkamer wordt verplaatst naar de voorkant van het huis en de trap krijgt een bocht. Dan wordt de overloop een tikkie kleiner en de slaapkamer een stuk groter. Ook creëren we een ruime tweede slaapkamer, waar mijn bureau komt te staan. Door al deze veranderingen krijgen we boven alle ruimte om groot te leven in ons kleine huisje.

Vertel; hoe ziet jouw bovenverdieping eruit en ben je er tevreden mee? Of zou je het liefst vandaag nog een muur doorbreken?

Ook leuk om te lezen

1 Comment

  Leave A Reply

  Your email address will not be published.

  benieuwd naar meer?

  Word DIY-maatje en krijg toegang tot de exclusieve patronen, werkbeschrijvingen en printables/

  Thank you for subscribing to the newsletter.

  Oops. Something went wrong. Please try again later.

  youtube
  instagram
  Instagram Post
  Instagram Post
  Instagram Post
  Instagram Post
  Instagram Post
  Instagram Post
  newsletter

  Sign up for all updates, posts & news

  Thank you for subscribing to the newsletter.

  Oops. Something went wrong. Please try again later.