Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

De babykamer: alvast een sneak peak

Ik krijg veel de vraag of de babykamer al af is. Nu kan ik je vertellen: nee, de babykamer is nog niet klaar. Wel zijn we hard aan het klussen geweest en zit ondertussen ook het behang erop. In de video geef ik je alvast een sneak peak van de babykamer.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

tags:

Meer DIY inspiratie

Ontvang nog meer inspiratie rechtstreeks in je mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.