De babykamer: alvast een sneak peak

Ik krijg veel de vraag of de babykamer al af is. Nu kan ik je vertellen: nee, de babykamer is nog niet klaar. Wel zijn we hard aan het klussen geweest en zit ondertussen ook het behang erop. In de video geef ik je alvast een sneak peak van de babykamer.

Groetjes Grace

Groetjes Grace

Als ik het kan, dan lukt het jou zeker ook!

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.com, Fonq of Babypark

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.