Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/blog/widgets/base-blog/base-blog-customizable.php on line 1326

Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Klussen & VerbouwenBuitenmuur verven: zo doe je dat zelf!

Buitenmuur verven: zo doe je dat zelf!

Wil jij (net als ons) een ander kleurtje in de tuin? Of zijn de buitenmuren gewoon aan een opknapbeurt toe? In deze video ga ik de buitenmuur verven in de kleur wit. Wat een verschil zeg!

Bij het verven van de buitenmuur zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

 1. Bereid jezelf goed voor (koop een kwast, pak een krukje, etc.)
 2. Bereid de muur goed voor (schrobben met een staalborstel, hogedrukreiniger eroverheen en fiks de gaten)
 3. Koop de juiste verf voor de klus! (buitenlak voor houten muren en muurverf voor buiten voor stenen muren)
 4. Verder is het nog belangrijk om de grond te beschermen met doeken (of een mat 😉 ) en impregneer de stenen met speciaal fixeermiddel.
Wat een verschil met de oude verflaag.

Ik gebruikte trouwens eerst Histor Exterior muurverf, maar voor de laatste muurtjes heb ik gewoon muurverf voor buiten van de Karwei gepakt. Die was alleen wat dunner en dekte minder goed. Als je het er graag in 1 keer op wilt hebben, dan zou ik de verf van Histor adviseren. Zit er al een laag op en zoek je budget verf, dan is die van de Karwei ook dikke prima.

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark.

Ook leuk voor jou

buitenmuur-verven-wit-witten-gogracy3

Hoi, ik ben Grace

Ook leuk

Volg mij


Warning: array_pop() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/gogracy.com/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/skins/post-comments-custom.php on line 347

2 reacties

 1. Isabel
  1 april 2020

  Even een tuinmuurtje witten, dacht ik. Nou echt niet. Ik heb er echt van staan kijken, hoeveel werk het was om de muur alleen al schilderklaar te krijgen. En ik dacht dus ook goedkoop af te zijn. Die goedkopere verf dekte niet en het betekende dus ook nog eens extra werk. Het resultaat mag er zijn. Dat mag ook wel na zoveel werk.

  • Grace
   17 april 2020

   Ja he! Dat dacht ik dus ook 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.