Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Brave Ground: de kleur van het jaar 2021

Brave Ground is de Flexa kleur van het jaar 2021! De trendkleur is een warme naturelle neutrale kleur. De bruintint is geïnspireerd door sde aarde. De kleur zorgt voor een stevige basis, is mooi te combineren met hout en laat andere kleuren uit de natuur stralen.

De aardse kleur maakt uit van het overkoepelende thema ‘The courage to embrace change’. Een thema dat heel toepasselijk is in de huidige veranderde wereld. De bruinbeige kleur is verder symbolisch voor de grond onder onze voeten. Mij doet het vooral denken aan zand, maar wel een versie dat je op de muur wilt smeren. Het warmt een ruimte namelijk op en past helemaal prachtig binnen een landelijke of Scandinavische woonstijl.

Brave Ground in jouw interieur

Het voordeel van zo’n naturel kleur van het jaar 2021 is dat deze zorgt voor een stevige basis voor verschillende kleurschema’s voor in je interieur. Brave Ground past bijvoorbeel mooi bij natuurlijke materialen zoals hout en aardewerk, maar ook met een Terracotta kleur of Heart Wood. Wil je meer uitdrukkelijke kleuren? Combineer dan de kleur Brave Ground met geel, roze of met vergrijsd blauw en lichtgroen.

In deze woonkamer is Brave Ground gecombineerd met Tranquil Dawn (kleur van het jaar 2020) en lichtgroene tinten.

Geen idee hoe je deze kleur kunt combineren? Dan heb je geluk! Flexa heeft rondom de kleur van het jaar 2021 weer meerdere paletten gemaakt, die verschillende trends reflecteren. De kleurpaletten bestaan uit verschillende kleurfamilies – bruinen, roden en rozen; gelen; natuurlijke blauwen en groenen. Deze vier kleurpaletten kunnen elk interieur een nieusw fris uiterlijk geven.

Flexa Kleurenpaletten 2021

Van de kleurpaletten vind ik persoonlijk Trust en Earth de mooiste. Het palet Trust bestaat uit aardse tinten vanuit de hele wereld. Het zijn warme neutrale grijzen en bruinen. Deze kleuren complementeren elkaar en brengen een gevoel van eenheid en harmonie. Perfect dus als je zoekt naar balans in huis.

Ook het palet Earth vind ik prachtig. De kleur Brave Ground complimenteert blauwtinten uitstekend en dat zie je terug in de voorbeelden. Één woord: wauw!

Kleurentesters

Wil je de kleur vooraf in de vorm van verf op je muur zien, dan is Tranquil Dawn en de andere kleuren in de kleurpaletten vanaf 9 september 2020 als Flexa Kleurtester verkrijgbaar via de Flexa website en in de verfwinkel. De kleuren zijn verder beschikbaar als Flexa Kleurtester (online) en in Flexa Lakken en Muurverven te mengen op de Flexa Mengmachine.

Foto’s beschikbaar gesteld door: Flexa Kleurentrends 2021 Brave Ground – www.flexa.nl

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

diy-flexa-mooi-makkelijk-meubels-ervaring-review-gogracy

1 reactie

  1. fr
    10 mei 2021

    de kleurnaam of nummers zheb ik eigenlijk nodig. om e in het echt te zien. en welke kleur licht blauwis het dekbedovertrek? en welke kleur is de keukenmuur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights