Trending Video

Play Video

Video: Home Tour XL

Blikvanger: Portugese tegels in de badkamer

Toen de eerste verbouwplannen op papier gezet werden, wisten wij al één ding zeker: wij gingen voor Portugese tegels in de badkamer! En nog steeds ben ik zo blij met deze blikvanger.

Nog voordat we de sleutel hadden, wist ik al dat ik met de badkamer een knipoog wilde geven naar onze eerste vakantie samen: een stedentrip naar Lissabon. De badkamer kreeg daarom ook een mediterraanse vibe met natuurlijk Portugese tegels.

Voor die tegels belandden we al snel in de prachtige showroom van Designtegels.nl. Daar mocht Paco onze nieuwe Portugese tegels (a.k.a. cementtegels) uitzoeken. Want uit een collectie van ruim 400 varianten kon ik dus echt niet kiezen. Nu houdt Paco van blauw, dus hij koos mooie lichte aquablauwe tegels uit. Ik had eerst zo mijn twijfels of het niet te licht zou zijn, maar zodra ze op de grond lagen kan ik alleen nog maar glimlachen als ik onze mooie Portugese tegels zie.

Portugese tegels in de badkamer

En ook een voordeel zo konden we ook vloerverwarming leggen in de badkamer, maar daarover later meer.

De rest van de badkamer hebben we wit gelaten, zodat de tegels extra mooi uitkomen. Plus, het schept ook rust ondanks dat er een druk kleurrijk patroon op de grond ligt.

Portugese tegels in de badkamer

Wil jij ook onze tegels in huis? Dit motief is er in vele verschillende kleurencombinaties. Wij hebben de Azule 14.

Bekijk hier ook onze badkamer »

Alle producten benoemd linken puur door naar een webshop voor jouw gemak. Vind jij deze blog leuk en wil jij mij helpen meer blogs te maken? Als je sommige producten koopt via de affiliatie links kost het jou niets extra’s, maar helpt het mij deze website te onderhouden. Shop bijvoorbeeld bij Bol.comFonq of Babypark

Ook leuk voor jou

vinyl-vloer-zelf-leggen-diy-uitleg-tutorial-gogracy-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights