Blikvanger: Portugese tegels in de badkamer

Posted on 1 min leestijd 1358 views

Toen de eerste verbouwplannen op papier gezet werden, wisten wij al één ding zeker: wij gingen voor Portugese tegels in de badkamer! En nog steeds ben ik zo blij met deze blikvanger.

Nog voordat we de sleutel hadden, wist ik al dat ik met de badkamer een knipoog wilde geven naar onze eerste vakantie samen: een stedentrip naar Lissabon. De badkamer kreeg daarom ook een mediterraanse vibe met natuurlijk Portugese tegels.

Voor die tegels belandden we al snel in de prachtige showroom van Designtegels.nl. Daar mocht Paco onze nieuwe Portugese tegels (a.k.a. cementtegels) uitzoeken. Want uit een collectie van ruim 400 varianten kon ik dus echt niet kiezen. Nu houdt Paco van blauw, dus hij koos mooie lichte aquablauwe tegels uit. Ik had eerst zo mijn twijfels of het niet te licht zou zijn, maar zodra ze op de grond lagen kan ik alleen nog maar glimlachen als ik onze mooie Portugese tegels zie.

Portugese tegels in de badkamer

En ook een voordeel zo konden we ook vloerverwarming leggen in de badkamer, maar daarover later meer.

De rest van de badkamer hebben we wit gelaten, zodat de tegels extra mooi uitkomen. Plus, het schept ook rust ondanks dat er een druk kleurrijk patroon op de grond ligt.

Portugese tegels in de badkamer

Wil jij ook onze tegels in huis? Dit motief is er in vele verschillende kleurencombinaties. Wij hebben de Azule 14.

Bekijk hier ook onze badkamer »

Groetjes
signature

Ontvang ook de nieuwsbrief, inclusief exclusieve DIY's en printables die je niet vind op de blog!

Voer je email adres in en ontvang de maandelijkse nieuwsbrief.

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.